Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Категории
Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   26-11-04 13:27

В другата тема ще се избиват и работа сериозна няма да се върши, то е ясно, та предлагам тук - да се направят категории "Натюрморт", "Кмпютърна обработка", "Абстрактно", защоно Експеримент в момента е като някакво "кошче" за подобни "отпадъци" (нямам предвид, че снимките са лоши, а по-скоро, че не се толерират тук). И изобщо ми е чудно за какво е категория Експеримент.

Отговори на това съобщение
 Re: Категории
Автор: todorov   
Дата:   26-11-04 13:37

Не се вързвай - има и категория други. Пускай там![smilie3]

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   26-11-04 13:39

Дам, и след 10 минути снимката е затрупана под 3 страници с какво ли не. Благодаря.

Автор: todorov   
Дата:   26-11-04 13:42

При публикуването на около 300 снимки дневно не знам коя ще е тази категория в която снимката ти няма да е затрупана след 10-20 мин. Освен да помолиш администраторите да ти отпусната една категория спешъли фор ю! А! /не че си нямаш [smilie3] ама категория си звучи къде къде по/

Автор: TPECHAT   
Дата:   26-11-04 13:43

кажете нещо за КАЛОРИИТЕ [smilie21]

Автор: volokin   
Дата:   26-11-04 14:28

Треснат, 3000 калории на ден, за по-голямо дълголетие 2200-2500...А хемоглобина е близък до хлорофила, та няма да е лошо да направим човеци с хлорофил и да обявим слънцето за Бог, което е всъщност така, не знам само, защо някакъв си Исус се опитва да го измести от ранглистата, да не говорим за неговия конкурент...(пардон конкуренти).
Аз съм за Бог Слънце [smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна