Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Новият рейтинг
Автор: emmmo   
Дата:   18-02-04 21:46

Гледам новия общ рейтинг, както и рейтинга по галерии, и виждам как от небитието изплуваха множество позабравени, но чудесни снимки. Онеправдани, защото са участвали в конкурси и са отнесли много незаслужени двойки. След текучеството по челните места сега виждам един много по-стойностен рейтинг.
Въпросът е как новите снимки ще се борят при положение, че трудно могат да съберат толкова точки?

Отговори на това съобщение
 Re: Новият рейтинг
Автор: jumbo   
Дата:   18-02-04 22:19

и аз гледам как за конкурса одисей всъщност първи е този който трябваше да бъде....

Автор: admin   
Дата:   18-02-04 23:01

Новите снимки ще се състезават само в месеца в който са пуснати

Автор: boni   
Дата:   19-02-04 00:58

Емчо,ще видиш как като завършат промените по сайта до 2-3 дни.

Автор: emmmo   
Дата:   19-02-04 01:09

Boni, shte mi se hem taka, hem inache. Hem da ima edin istinski, otlejal i stoinosten reiting, hem da ima i edin po-dinamichen. Vsushtnost, tezi neshta sme si gi govorili.

Автор: white_man   
Дата:   19-02-04 01:30

Az sega razglejdam novata sistema i mi se vijda mnogo dobra.
Ima si otlejal reiting za vseki mesec i se vijda naj-dobroto za meseca.Taka moga da razgledam poveche ot naj-dobrite snimki bez da se rovia mnogo. Tova s reitinga za mesecite e mnogo got !

Автор: mapbuh   
Дата:   19-02-04 08:03

E sled tolkova polojitelni otzivi, kak da se sdyrji chovek:
1. Koja spored vas e naj dobrata snimka za poslednite dva meseca ? Ili za tazi godina ?
A zashto ?
2. Kakvo shte pravite sys konkursite ? Shte se chaka oshte edin mesec sled postvaneto na poslednata snimka za da moje da syberat vsichki dostatachno glasove ?
Na men mi mjaza na racionalizaciq na kvadratnoto kolelo i zamjanata mu sys triygylno, zashtoto drusva s edin pyt po-malko na vseki oborot.

Автор: feon   
Дата:   19-02-04 08:35

Сугласен съм с емммо! Нека има и един цялостен общ рейтинг.. така ще изкочат на повърхността напр. шедьоврите на ичиконти и т.н. , които новите юзъри хадали са виждали изобшо, а си струва...

Ех, какви хубави снимки имало...

[smile] [smilie3] [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна