Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Magazini
Автор: selfish   
Дата:   07-11-04 19:44

Giveq v Dobrich, a tuk nqma mnogo fotota kamoli magazini za tehnika.Nqkoi bi li mi predlojil nqkoi magazin vuv varna, kudeto predlagat razli4ni aparati ot roda na canon i minolta ili nikon. Ot opit kadeto vlqza samo olympus.

Отговори на това съобщение
 Re: Magazini
Автор: icikonti   
Дата:   07-11-04 21:21

Ш,тъ излъжат там.[smilie23]

Автор: GuruMMX   
Дата:   07-11-04 21:32

hmm..

ako znaesh kakvo tursish,(javno imahs internet kato slunce..) vij koj e distributor na dadenija produkt, obadi im se, vij dali go imat in stock, poruchaj si go, prati poshtenski zapis i na drugija den sutrinta sht ee pri teb!

Az taka pravja, nishto che jiveja v Plovdiv :)

Cenite v Plovdiv i v Sofia dori sa razlichni :)

uspeh! [beer] [shtrak]

Дата:   07-11-04 21:53

Dobre shte opitam da napravq taka.Shte si porucham na distributora samo che predlojete mi nqkakvo aparatche za okolo 800leva. Lubitel sam no iskam da se nau4a da pravq dobri snimki.

Автор: jumbo   
Дата:   07-11-04 22:55

разходи се до софия от 13 до 18 ноември има изложение на бяла и черна техника там ще бъдат олимпус, коника минолта, и никон
за другите фирми още нямам инфо
така на едно място ще проучиш пазара а и може и отстъпка да ти дадат някои

Дата:   07-11-04 23:43

jumbo kade 6te e tova izlojenie zvuchi mi mnogo priemlivo da se porazhodq do tam.Taka ili inache drugade mai nqma da moga da vidq takova izobilie ot aparati

Автор: jumbo   
Дата:   08-11-04 09:09

интер експо център срещу метро 1 на цариградско шосе
в петък ще знам със сигурност кои фирми ще участват [smilie7]

Дата:   08-11-04 13:37

Blagodarq za info-to sega samo trqbva da izmislq kak da otida do sf.No si mislq che po dobra vuzmojnost da si kupq aparat sigurno nqma da imam

Автор: digitalstore   
Дата:   08-11-04 16:33

Ako ti se pestat malko pari4ki i ti se 4aka okolo 2 sedmizi vij tezi oferti:www.etronicsbg.com

Дата:   08-11-04 23:46

Ами аз не бързам чак толкова много само че не мога да се спра на апарат.А пък и тук никой не помага.Дори не обръщат внимание на аматьорите.

Дата:   09-11-04 17:09

digitalstore При вас на каква цена е Canon PowerShot S60 и какво можете да ми кажете за него?

Автор: digitalstore   
Дата:   09-11-04 17:54

Cenata v momenta e 748lv.
Ami az edva li bih ti kazal ne6to lo6o za aparat,koito predlagame:).Ot tazi gledna to4ka e po-dobre da 4ue6 mnenie ot hora,koito snimat s takav aparat i da vidi6 niakoia druga snimka.

kak taka - nikoi ne ti obra6ta vnimanie .....
Автор: rufo   
Дата:   11-11-04 00:35

...az sa6to sam ot Dobri4, obadi se da se vidim i da poprikazvame, kakvo to4no tarsi6.....??!!
ICQ # 145484758
e-mail: rufos@abv.bg
Dukqna mi se namira to4no sre6tu TPK 'MIR' , v u4astaka mejdu DSK i Universalniq magazin....
ul .Dame Gruev #
[smilie3] 11[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна