Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кто се замисля...(За конкур..са де)
Автор: Krassy   
Дата:   06-11-04 23:25

... всички рейтинговани снимки представляват мистична, арт картина в перспектива, омазнена я в мъгла, я в залез, я в някой перспектива, а на преден план личност, група хора, визия!
Има нещо много общо в това представяне... котира се!
Преден план, хора, в наблюдение, лично отношение към кадъра в дълбочина...
И аз снощи решин да пробвам тази теза... за 24 часа хванах над 50 гласа!
Вие как мислите?

Отговори на това съобщение
 Re: Кто се замисля...(За конкур..са де)
Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   06-11-04 23:33

Бе както пишеше на един лозунг на плажа в Синеморец . "По целия плаж - ЦИЦИ, само при нас - ПИЦИ!". Има ли цица, да ме прощавате, има точки. Същото важи и за нещо размазано, ама не как да е, ами по вездесъщия диагонал размазано... Аз като си падам по по-друг тип... фотография, нека го наречем, какво да кажа? Към него се стремя, пък нека не дава точки - аз за мен си снимам. Щом има хора извън този форум, които ме оценяват - [smilie7]
А против мистичните арт картини не виждам какво против имаш, не са ти по вкуса? А и какво разбираш под "мистична арт картина"!? Щото като те слушам, аз към такова се стремя, пък не виждам някой да ме котира тука. Ако под "мистична арт картина" имаш предивд фаворита в Моят свят - доста се разминаваме[smile] Пейзажче-монтажче е това, никаква мистика не виждам[smile]

Автор: TPECHAT   
Дата:   06-11-04 23:51

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/yqfj3422.JPG
http://www.sybertooth.ca/bryce/images/lucy.jpg

mislq da pusna neshto takova [smilie19]

Автор: Stoyan22   
Дата:   07-11-04 00:00

I za6to vtora snimka ot 4elnata grypa niakade iz4ezna?

Автор: Krassy   
Дата:   07-11-04 00:02

Ако ти спечелиш конкурс-а, тържествено обещавам, че ще направя курбан, ще заколя животно в твоя чест!

първа  назад  1     всички  напред  последна