Автор: Mobby_Dick
Дата: 03-11-04 11:11
Big Bradars
Я да пусна и аз една тема ни в кол ни във въже! А някои да ми к`ае нещо на фона на околните теми, а! Big Bradars цепи мрака! Big Bradars трепа рейтинга! Big Bradars рулира успешно, Big Bradars центруфугира! +++ !!! о-паа, ах, дааа! Йес! Упаа! А-ха - това е то. Които не се стриптиджосва начесто - аут. Уфаа, чакам си мангите от басъ, че ши изгонят Анелия първа - ябълките на рендето, на рендето... /хомото още може да покаже - къде е тръгнал да бега, нищо , че се изживява като диригент - това зрителите ши го уценйът съм абсолУтно убеден, а и е надарен - щом вече въпроса е в ръцете на плебсътъ и гладиаторския му комплекс се задейства./ Кой ши ти гледа бюджета там, и целите на истинското искуство - я гладни да седят и да се чифтосват като животни, това искаме ний. Които дигне ръка срещу простотията - пръв ще я отнесе:)) Къде е Биг Брадърса да го снимам озъбен, защото това е my world - ши утрепъ класацийте!! На който не му харесва стаята на Брадърс, ши го деноминираме. Е-хе, стига наплив - тука е за 12 човека. Знам, че има наплив за 200 хилки, ама ядец. Шоуто излиза от рамките на Ники Кънчев -къде е тръгнал тои с неговите 100 хилки и клуб на знаещите! Я да оди да си ги...или да рулира там. Я го пуснете в къщата, какво ши ми бройка тайно гласове и ши ми разтяга шоуто 3 месеца - искаме още сега, там, и ВЕДНАГА...отговарянето на въпроса ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА! не искаме да знаеме кои е композитора - Моцарт ли, Айнщаиг ли, Кати ли..искаме да знаем ши има ли бира у бюджета, кои кого снощи рутеше...алоуу, операторите...що спите бе. Те ората се земаха вече, а ние нищо не разбрахме. Бати лицемерните копелета - гледаш го, прилича на човек...ама като влезе да се изповедааа - рулира:)) А оня бил от Приморско а не от Поморие - тюх. Така е, за това пък аз ши си платя като поп, щото не го следя редовно. Които играе - пичели, които ни играе - ни пичели. "Ето идва пак стани Богат...а след това Големият брат...ихууу..затова нидей да се чудиш ти, а ИТ ТВ си пусни "- еми..това измислих /следва изчервяване/. Айде са ми фърлете меча да се сепукна като Шогуна, скакауец...ние това много добре го знаеме. У уево, поулиглоут, поулицаи с пистуует. Гуеи гу ти. У Биг Брадърс требе да остате последен най-големия психопат. Те и без това лудниците са затворени. Общочовешко е тва, поулезно е тва. 3-месеца кеф, а после ши има - ши ви купим беее, копеуета, барабар с дрешките и мижавите души ши ви купим!
|
|