Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 домашен скенер за снимки
Автор: stoevmobile   
Дата:   29-10-04 16:54

Какво можете да препоръчате за домашно сканиране на снимки?
Интересува ме да не заема много място, цената да е поносима, все пак не търся супер-качество, имам купища снимки, няма да сканирам негативи с него...
абе отплеснах се - какво да търся изобщо, само за снимки ще го ползвам....
яд ме е като ми се наложи да сложа снимка в нета, а тя е на хартия.....
за пример този автопортрет [smilie5] :
https://photo-forum.net/static/forum/2007-03/piqz1205.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v203/Stoevmobile/13.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: домашен скенер за снимки
Автор: vazmuten   
Дата:   29-10-04 17:17

аз за тази цел ползвам Canon 670U. според мен много добре се справя, но и аз не сам много претенциозен. малък, лек, но го купувах преди 2 години ве4е не сам ги виздал. много прилича на сегашните Canon lide, но само на външен вид. не знам дали моя е по добър, но Лайд е по нов модел. и са сравнително евтини (пак зависи с какво ги сравнява6 де :))) може да се окаже, че е сравнително скъп. около 150 лв са.
не знам дали те устройва.

Автор: Anarhia   
Дата:   29-10-04 17:22

Ok de kakvo pravite kato vi e na hartiq i imate mnooogo golqm skener?
rejete li

Автор: Thor   
Дата:   29-10-04 17:24

стоеф ..най добре си вземи един евтин за филми ,за 200-300$ сигурно ще намериш нещо ,пък и на старо се намира .. иначе за бозави работи има сканери и по 50-тина $ ,незнам защо ти препоръчвам това ,но като знам колко ме е яд че не взех един на втора ръка ,когато имах възможност ,а сега още певече ме е яд когато ми се налага да сканирам някоя снимка и виждам резултата ,росто не мога да подмина темата [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна