Автор: Mobby_Dick
Дата: 04-02-04 11:25
Да де, но такива като "нанананан" няма много в списъка на АВТОРИте, пък и могат да се филтрират и през ЕДРА цедка, а и оценката на такъв ще ми пука точно толкова, колкото от птичия грип...друг е въпроса, че такива определят оценките, т.е. коя снимка къде да стой..т.е. колко ще я видят.
Ако обаче човека е, Иван Петканов например..и ми е зашил 2 на това например, с голяма трепет бих се поучил от явно по-висшите му творби и критерии... ако са шедьоври, но и да са боклуци, не бих се унизил да му обърна внимание с една 2-ка ..освен ако няма ореол от 6-ци около снимката. А ако подобния пищи, че МАКРОто не било фотография и му било омразно (доста голяма нелепост, и неистина..дъвкана доста напразно тук)...тогава доста биха гледали, дали с подобна буйна страст дамгосва и...някоя разфокусирана макро тревичка, да речем....или серии от тревички, пусната след някоя добра макроснимка. От такова криене на задници, те само стават по дебели, бели и пъпчиви - да ги изкараме на слънце.
Дългооо не пусках снимки в макро, защото чаках да премине "сезонът на бурените", но явно те са целогодишни култури, и разбират само от търнокоп.
Определено от подобна ситуация главните губещи не са авторите - бих казал, че в чисто прагматичен план дори съм спечелил.
Я да завърша днешното си есе на тема "светло бъдеще" от серията "разговор с вятъра". , че да спестя воайорските радости на някои "анонимни" "колеги".
Все пак, за да не бъда само констататор (всички, задържали се в този сайт ги знаят тези неща)..да дам и 1 препоръка:
Голям фен съм на анонимните снимки (докато се оценяват), оценявани от неанонимни клубари.
Ще каже Бони, има автори със стил и почерк - Бони, остави на нас забавлението да понакараме някои "слепи" почитатели да гласуват и словоблудстват за някои и друг кич.
Ще каже Жоро, има Q - не става. Ми остави ги Жоро, да се поизлагат пред приятелите, телефонирайки всеки ден "Аре, копеле, кво се моташ - тресни 1 шестица на новата ми снимка...оная е, с буретата..не мож ли да сам да скиваш, че друга с Канон нема..или от Exif не вдеваш...или , че ми е от серията..а оная там със скакауеца и тури 2 "...а и ако си ловец, така ги ловиш на куп, а не да дебнеш всяка отделна персона.
Да, ако не друго, забавлението ще е по-голямо, или ако не е по-голямо, поне ще е ново преживяване.
|
|