Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Triabva mi manual za JOBO-cvetno proyaviavane
Автор: THC   
Дата:   27-10-04 22:06

Zdraveyte, ako niakoy moje da pomogne shte sum mnogo blagodaren. Triabva mi rukovodstvo za rabota sus JOBO CPP2.
Ako ne se seshtate, onazi mashina deto burka, i topli himikalite za cvetno proiaviavane.

Отговори на това съобщение
 Re: Triabva mi manual za JOBO-cvetno proyaviavane
Автор: borovinka   
Дата:   27-10-04 23:25

Не ти трябва ръководство за JOBO, а малко познания за процесите, които смяташ да използваш.

Автор: cooler   
Дата:   28-10-04 10:18

Ako si v Sofia otidi v Kodak-a na Rakovska sreshtu operata i razpitai mackite tam.Te rabotiat s Jobo ATL3 i himikali na Tetenal.Imat rukovodstva za vremena i temperaturi i moje i da sa ti ot polza za CPP-to.

Автор: THC   
Дата:   29-10-04 06:34

Dobre ama ne sum v Sofia. + Ne e za mene, taka che niama zashto da se zapoznavam s procesite, gore dolu znam za kakvo stava vupros. A i za tova mi triabva niakakva knijka s instrukcii za rabota. prosto choveka deto mu triabva tova e proyaviaval do sega na ruka, i ne e zapoznat sus mashinata. inache toy gi znae kak stavat neshtata.
Cooler mersi za predlojenieto.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   29-10-04 10:19

Работя на JOBO PCC2 и имар ръководство, принципни ел. схеми, общи схеми, подробни електросхеми. 73 страници общо.
Мога да ти направя ксерокопия , ако си заплатиш. Майла ми е artphotography@abv.bg
за критиците - това е професионална машина , а информацията и схемите не се предлагат със закупуването и. Платил съм това да се изпрати от чужбина - когато се наложи ремонт, и дойде човек от фирмата да го ремонтира се нуждаеше от тях. Той отделно си взе хонорара за ремонта и часттите, които достави..

първа  назад  1     всички  напред  последна