Автор: Mobby_Dick
Дата: 01-11-04 14:46
Всеки е прав за себе си. Всеки прави различни компромиси. Всеки разбира по различен начин нещата.
Лошо няма, като някои си изказва мнението - всеки има право. Ето, по-добре тук и сега да го прави, а не като някои хора - /като партийни активисти/, де в последния ден наобикаляха снимките, и правеха реклама и антиреклама. Време имаше бол да си дадат мнението и да си ударят гласа.
Изобщо откритото поведение, доблестното поведение, коректното поведение (независимо за каква кауза) много повече ми допада, от завоалираното поведение, от игричките,имиджмейкърството и рекламата.
Божидар https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif
Никъде не обиди Pho! (освен, че снима бубулечки...ама и аз снимам бубулечки - и 100 човека са ми го казвали по възможно най-обиден начин. А когато една моя бубулечка водеше в конкурс с обща тема и то към края му, се изпонаприпкаха под нея-а и под другите ми бубулечки, като в строй да ухулват внушението, композицията, и особено автора.Пратиха я у лево, де се вика:)) Има значение кога, как, и по какъв начин критикуваш - достоен или не).
Божидар говореше за публиката. Авторът и снимката нямат нищо общо. Просто всеки автор има различни неща - и те се оценяват различно, но почти никога адекватно дори на авторовата преценка (Нека Жоро си припомни неговите преценки за рейтингованите му неща и нерейтингованите:)) Така е и при мен.
Жоро към края на постинга си говори същото като Божидар - абе слушайте се , бре хора. Жоро, ясно е, че вкусът на публиката тук не е много култивиран, любителски форум, какво да правиш:) Повечето хора се държат релаксиращо и безотговорно, освен, че нямат достатъчно ясни фотографски критерий.
Това, че подобна дискусия се завихри под снимка на Фо, няма нищо общо с него като фотограф - той има достатъчно добри снимки. Може би публиката е гласувала за цялостно творчество:)
Нека излезе тук този фотограф, който е пускал само шедьоври във форума:)) Дори да има такъв, той вероятно няма грам чуство за хумор:))
Другото си е проблем на публиката, а не на авторите. Нека са ясни тези неща.
|
|