Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 някои размишления относно някои цени на никон
Автор: jumbo   
Дата:   08-10-04 20:26

както се казва вече знам новите цени за моделите показани на фотокина за българия
и те са съответно за д2х - 7390 лв; за 8800 - 1749 лв; за 8400 - 1549 лв и за ф6 - 4165 лв
всички цени с ддс

така с цената за д2х стария модел просто минава в небитието (6990лв) също така това ме навежда на мисълта че може да не се появи 8мп заместник на д70 както при канон
НО д2х е по-добър от 20д и горе долу от класа на 1д марк 2 но пък е с повече пиксели и по-евтин което за мен е доста изкусително защото се явява най доброро съотношение цена пиксели и е про версия
истински 12 мп а не интерполирани 12 (защото фуджи на всякъде пишат че апаратите им са 12 мп а като гледам ще са с 1/3 по-евтини от никона)
значи вече може да се замисли човек дали да не си вземе д2х особенно след подобренията (в смисъл четири каналното отвеждане на информацията от пикселите на сензора (ново) и от там по-добрата картинка) както и професионалната здравина на тялото сравнима с ф5

мдааааа ще видя дали ще има лизинг за него..... излиза през януари....
останалите дигиталки особенно 8800 се явяват добра ценова покупка предвид екстрите които има този модел
излизат края на октомври...
за ф6.... хм ако имаш излишни пари и си маняк това е за теб разлика с ф100 и ф5 няма да усетиш голяма но пък ще знаеш че за момента в него е наблъскана електроника като за космически кораб (както и някои от материалите производство на дюпон и кевлар)[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

а да за феновете имам цени за 300/2.8 вр и 200/2 вр
и двата са около 9700 лв ...........
е това не го разбирам защо апаратите са на нормални цени а обективите не?????????

Публикацията е редактирана (08-10-04 20:31)

Отговори на това съобщение
 Re: някио размишления относно някои цени на никон
Автор: Travis   
Дата:   08-10-04 20:38

Ako cifrovia grab za F6 e pod $3000 - 24x36 i 12Mpix, neshtata shte si doidat po mestata.

DX formata niama da e vechen, i ako Nikon shte zapaziat F bayoneta (a te niama kak da se otkajat ot nego), toku vij DSLR se razdelili na 2 klasa - D: lubitelski s DX, i F: profesionalen s 24x36 senzor. Thom Hogan misli taka, a toi ima poniatie ot tia neshta.

Re: някои размишления относно някои цени на никон
Автор: Анонимен   
Дата:   08-10-04 20:38

MONSTERS Inc. [smilie10]
Заради кошмарите [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: някои размишления относно някои цени на никон
Автор: jumbo   
Дата:   08-10-04 20:41

не съм чувал да подготвят цифров гръб за ф6