Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Преди да пуснете нещо...
Автор: J0R0   
Дата:   30-09-04 19:51

Преди да пуснете тема във форума, особено когато става дума за някоя безсмислица, проверете първо дали някой друг не е пуснал същата глупост

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=52169&t=52169&phorum_uriauth=

и

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=33192&t=33192&phorum_uriauth=

Когато искате да зададете някой въпрос, проверете дали друг преди вас не е задал същия въпрос.
Елементарно е.
ИМА ТЪРСАЧКА!
С червени букви е написано!

Публикацията е редактирана (30-09-04 19:59)

Отговори на това съобщение
 Re: Преди да пуснете нещо...
Автор: nlbk   
Дата:   30-09-04 19:55

ок! моя грешка, няма да я повтарям, че вече май на няколко пъти правя подобни работи https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif

Автор: stoevmobile   
Дата:   30-09-04 22:48

J0R0, като идея - не може ли у списъка на темите, да се шляпне питанка/чуденка или някакъв знак, дето посочва че темата е затворена/закрита/под особено наблюдение от Админа и т.н.?

Автор: Krassy   
Дата:   30-09-04 22:49

Абе Жоро, кога ще разделите форума на Изкуство, Техника, Административни и Нецензурно... ако изобщо го направите?

Дата:   30-09-04 22:59

И още нещо - у профила на всеки се изписва адрес на поща, ICQ, и т.н., дето си е лична информация.
Всеки ден все повече спам получавам и макар нортона да го отсява правилно, е досадно, смятам че спамерите имат начин да намират подобни списъци с адреси, а този на форума е големичък....
Защо не го направите да излиза като картинка, от която не се вади подобна информация? Който ще пише мейлове на някого - лесно би го прочел.
Не съм спец по въпроса, ама имам хубав и дъ-ъ-ълъг списък с блокирани адреси и ако науча как - мисля да започна да си го менкам и с други форумци, срещу техните подобни.

Автор: nlbk   
Дата:   01-10-04 00:05

това за разделението на форума на категории е добра идея... ще е много по-подреден

Автор: junior   
Дата:   01-10-04 00:14

аз ордавна съм дал ъкъл ама кой да ме слуша...
турете едно постоянно стоящо съобщение на форума в стил:
" който иска да пита - да пита търсачката първо" така ще има по-малко конфликти (и злоба) към бичкиите-новобранци..
освен тва е вече време да се нацепи форума на 10-20 подфорума.... тематично и секи път когато некой търси нещо да си оди у местото... а секи път когат озлезе нова тема да се добави като нов дял във форума...

Дата:   01-10-04 00:30

junior,
и да се сложи чат-рум и WEB Camera -все пак си е фотофорум, че да мой се гледкаме и псуваме на живо[smilie19]
И поръчка на пици или поне китайски манджи, че онзи ден Krassy пуска пост, а на мен ми изтекоха очичките и слюнката, и розов телефон, за разговори с "фенки"....
А Админа да започне най-накрая да заурежда и безплатни екскурзии до щатско, вместо конкурси, с цел закупуване на техника и по този начин намаляне глупави постинги и платен трафик на сървър..
Да се открие и безплатен мейл за всички, от типа user@photo-forum.net, с размер поне колкото за получаване на фотошоп 7.0 и плъгингите към него.
Сещам се и за още нещо, ама ще ми лепнат не чуденка, ами направо ша ме **** публично
[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна