Автор: Travis
Дата: 27-09-04 22:36
Ne se imam za chast ot tozi forum, no shte si pozvolia da izkaja mnenie, zashtoto takiva prostoii kato tezi na Genata v nikoi drug (chujdoezichen) forum ne sam sreshtal.
Dali shte se tolerira ezika na Genata, si e problem samo na moderatora. Ako Genata ne razbira che foruma e dostapen za vsiakakvi vazrasti i kulturi, i che taka prechi na uchastieto na hora (amatiori ili experti), koito ne priemat da badat obijdani, moderatora bi tiabvalo da go razbira. Interesno, ako Genata si predstvai che tuk chete 14-godishnata mu imaginerna dashteria, s tozi ezik li shteshe da govori.
Za vsichi drugi...t.e. za nas ima efektivno i dobre izvestno sredstvo za eliminirane na takiva mutanti, a imenno ostrakiraneto. Na postingi i hora, chiito ezik i povedenie namirame za nepriemliv, da ne se otgovaria.
Nito iskam da uprekna Genata (ili moderatora), nito iskam da sporia. Spodeliam opita si ot godini uchastie v mnogo i razlichni forumi, otkadeto sam poluchil mnogo cenna informacia, i sam se opital da otgovoria sas sashtoto. Vidial sam kak s vremeto povecheto svestni hora se iznasiat kam chujdoezichnite forumi (i strani), ta tova ne me radva osobeno.
Nadivam se da sam bil ot polza. Merci za tarpenieto.
![[smilie7]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif)
|
|