Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Iskam nqkoj mi izkritikuva snimkite
Автор: thesunlover   
Дата:   28-09-04 02:11

Zdravejte, banda,

ako moje nqkoj da mi izkritikuva snimkite i mi dade malko syveti kak da si poopravq snimkite 6te mu byda mnogo blagodaren,
bez zna4enie kakvo 6te mi kajete, 6te se opitam da se ponau4a malko :):)
taka 4e Vi 4akam s mneniq i komentari
https://photo-forum.net/i/41221&USER_ID=4177

Отговори на това съобщение
 Re: Iskam nqkoj mi izkritikuva snimkite
Автор: stoevmobile   
Дата:   28-09-04 02:18

ми то колегата, дет е по критиките, може да ти каже 2 думи и у форума, ей тъй, изобщо [smilie5], ако е на кеф у момента...

Автор: junior   
Дата:   28-09-04 02:24

eпа ти батко имаш повече коментари (за твойте 25 фотки) от мен дето имам 140... кво искаш още....
ако чакаш да ти падне на главата - по-хубаво верно прочети преди това няколко книги, загледай се в тези снимки от форума, които те кефят, и изобщо самоусъвършенствай се.... не чакай некой друг да ти тури калъп....

Автор: RossN   
Дата:   28-09-04 09:45

Junior, а нужно ли е всеки път да откриваме топлата вода, след като някой, вече го е сторил. Убеден съм, че и ти се къпеш под душа (с топла вода), а не си грееш вода на слънцето или още повече, да тичаш до най-близкият минерален извор. Вуобще по-напредналите тук могат да дадат много на такива като нас дето тепърва се учим. И не е нужно да ми обяснявате, че сиренето е с пари. Но и никой не ви кара да пишете трудове тук, а само някой и друг съвет (но градивен, а не както вече съм се нагледал (а съм тук от едва 2-3 седмици)).[beer]

Автор: junior   
Дата:   28-09-04 10:10

Роско, дал съм му доста градивни съвети.... но специално за теб за да завчи супичката, ще му/ти ги отделя в план конспект:

1/ Не закай да другите да ти свършат работата.
2/ Прочети малко литература.
3/ Черпи опит от тези сники, които ти харесват.
4/ Самуосъвършенствай се.
5/ Не си налагай чуждото мнение/критика като калъп.

Автор: TheMadMan   
Дата:   28-09-04 11:12

boka juniors [smilie5] [smilie24]

Автор: RossN   
Дата:   28-09-04 11:30

Junior, с риск да го възприемеш като заяждане (за което се извинявам предварително), искам да ти благодария за креативните съвети. С една дума, оправяй се сам. Е изкуството, за разлика от математиката, е абстрактно и подлежи на субективизъм. Едва ли ти казвам нещо ново с това, но точно за това са съветите, те изразяват твоето виждане, а не общоприетите правила. Едва ли има някой тук, който да не е наясно с факта, че за да има отпечатък, на някаква действителност в/у хартия (цифров носител) е нужна поне кутийка с дупка, хартия и малко химия или кутийка с дупка, и доста силиконова химия. От там насетне е субективното виждане на "задапаратното устройство" (цитат). Още веднъж се извинявам, ако с нещо те обижда горното ми писание.

първа  назад  1     всички  напред  последна