Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Neuvagenie kam novite!
Автор: m.o.p   
Дата:   24-09-04 18:07

Abe hora kakvo e tova otnoshenie?Stava vapros za tova che se dargite gadno s novite i nepoznatite za vas.Na niakolko pati se opitvam da se vklucha vav foruma no nikoi ne mi otgovariashe da ne govorim za tova che se zaiagdat s men za tapi neshta.

Отговори на това съобщение
 Re: Neuvagenie kam novite!
Автор: asahi   
Дата:   24-09-04 18:13

1. Neuvagenie kam novite! m.o.p 24-09-04 18:07

Abe hora kakvo e tova otnoshenie?Stava vapros za tova che se dargite gadno s novite i nepoznatite za vas.Na niakolko pati se opitvam da se vklucha vav foruma no nikoi ne mi otgovariashe da ne govorim

2. Re: Oly8080 vs G6 ... m.o.p 23-09-04 19:44

Niama da sbarkash neznam za kava cena si zapoznat no poprincip preporachitelnata e 1950lv s 2 godini garancia.

3. Re: Oly8080 vs G6 ... m.o.p 23-09-04 19:33

Az bachkam vav fotoatelie,rabotim predimno s Olympus i moga da vi kaga che 8080 e mnogo dobar aparat.Za G6 ne znam nishto no sam chuval ot zapoznati che Olympusa e po dobar.

4. Re: Има ли приятелско гласуване в сайта??? m.o.p 23-09-04 17:58

Abe pich tova li ti e problema !!! Sega veche moge da spish spokoino!!!!!!!!!!!

5. Re: Има ли приятелско гласуване в сайта??? m.o.p 23-09-04 17:43

VIGTE AZ SAM SRAVNITELNO NOV I KATO TAKAV NE MOGA DA SE OPLACHA CHE NE SE GLASUVA ZA SNIMKITE MI ,NO E ISTINA CHE SE GLASUVA MALKO A I SAM ZABELIAZAL LOSHI SNIMKI KOITO IMAT NE LOSH NABOR OT TOCHKI.ED

6. Re: Впечатления от Фотоваканция '2004 m.o.p 17-09-04 15:53

Az sashto biah na fotovanciata i izkarah dobre.izobshto ne sam se interesuval ot tapia im konkurs ili ot kakvito i da bilo meropriatia svarzani s fomus kodak i t.n.Vsichko beshe dosta amatiorsko ot ti

И аз се чудя - защо се заяждат след като почти нищо не им казваш?

Автор: stoevmobile   
Дата:   24-09-04 20:59

Я недей страда толкова[smilie5]
Гледай само asahi, колко внимание ти е отделил само - трогнах се чак от умиление!

Аз като "преведох" няколко текста от чужд език тези дни за някои теми у форума и като не се изкефил някой - дай сега си изтрия преводаческата програма, дет си купих со паре, щот мен ме кефи, а другиго не[smilie5]

Страдам си като неразбрана душа в стил "Ох майко, майно ле, толкуз ми е кофти, бирата топла, мъко-мъко-о-о-о-о[beer] [beer] [beer] [beer] ", чак до следващият си постинг у същата тема[beer]

А пък някой те бил напопържил "дружески" - ами в стила на приятелството - ако е у галерията ти (забелязали са те значи) - първо му/и отговори мъжки и с подобни думи, после намери му/и снимките и сипвай, де кво се сетиш там (практиката е такава, за съжаление); ако пък е у форума - форума е отворен за "другарски разговори", докато не ти затворят темата[smilie5]

Ама по "Кодекса на честта" - ако са те уакали у форума, не си го връщай в галериите[smilie7]
Както и ако не те забелязват у галериите - недей оревава форума[smilie5]

много се разписах нещо[smilie11]

А наздраве и успехи, а в началото боляло(викат), после претръпваш и свикваш[beer]
(ей тук липсва една покъртителна картинка от Brummaker)

Автор: plamennk   
Дата:   24-09-04 21:09

https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0114.gif

нещо такова

Автор: nsirakov   
Дата:   24-09-04 22:50

м.о.р. ти чакай да се срещнеш с ТРЕСНАТ-тия тогава да видиш...[smilie25] [smilie21]

за nsirakov
Дата:   24-09-04 23:45

nsirakov, не го плаши с ТРЕСНАТ-ия.
Всеки може да го "изруча". Айде да не казвам и кой може да му разкаже приказки за "лека нощ"

дай ми идея за сканиране на тъмни рентгенови филми, с потъмняване над 2.0, къде у софия/българско и цени ако знаеш?
говоря за рол-филми, единични дължини от 24 см до няколко метра, сканирани и на части. ширина на филма 6-10см
ама не за идеята филма на негативоскопа и дигиталката отпред.
Предлага ли се някъде?

Дата:   25-09-04 00:40

не стоев и аз търсих но не намерих :( остава вариянта с дигиталката отпред

Дата:   25-09-04 01:00

жалко, сигурно ще се намери начина, ама по-късно, за тръбопроводи с диаметър примерно 1016мм, сещаш се колко филм отива на за заварка, и 70--100 бр. заварки за контрол дневно....
като намерим начина (за бг-то и с подръчни средсва) ще ти пратя мейл

Дата:   25-09-04 01:07

:)[smilie24]

Хъм?
Автор: GenaDP   
Дата:   25-09-04 01:20

Неуважение, викаш...

Ми да земем да те уважим тогаз. Групово. Половината - отзад, другите - където намерят...

Автор: holden   
Дата:   25-09-04 01:23

Leka nosht deca, leka nosht deca...[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: rolla   
Дата:   26-09-04 01:40

Юбри курорте,батка![smilie25]

Автор: joy04   
Дата:   26-09-04 10:29

Това е традиция в този форум - оти да се косиш ,като че ти мине

Автор: del4ev   
Дата:   26-09-04 10:32

"Неуважение, викаш...

Ми да земем да те уважим тогаз. Групово. Половината - отзад, другите - където намерят... "
е тва съм го изпуснал признавам[smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна