Автор: dimi_borgir
Дата: 06-10-06 12:30
Моите впечатления са общо взето позитивни, въпреки че аз самия лично ЗАГУБИХ от новите правила, като участник във ФФ-изложба който НЕ получи правото за Б-рейтинг. Мисля, че също така, като някой, който не участва толкова активно в социалния живот на форума, няма да съм привилегирован от тъй-наречените Б-огове. Но не се жалвам.
Дори обратното: намирам новите правила за ПО-добри, като се има предвид, че неприятния наплив от снимки спря, което има редица важни последици, за които много се говори. Най-важната е, че се повиши вниманието към снимката. Поне това забелязвам аз.
Това, че новите правила НЕ са НАЙ-добрите възможни е друг въпрос. За това че се промениха и тъй-наречените ненаписани правила и това, че се създава нещо като елитен и регулативен кръг ("Б-оговете") не искам да говоря много. Но честно казано, мисля, че е ДОБРО решение, такъв огромен сайт като ФФ да бъде регулиран от избрани юзъри. Казва го някой, който БЕЗ тия промени, щеше да има по-висок статут в сайта отколкото СЪС тях.
Решенията са според мен добри. Как може да станат по-добри, ще покаже времето. Със сигурност не може да очакваме от раз да се създадат идеални правила за толкова комплексно структуриран форум като Фото Форума, но нека разчитаме на това, че в бъдеще админите ще продължат да извършват малко по малко промени за подобряването на правилата.
|
|