Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПОЛОЖИТЕЛНИ впечатления от промените (от един квази-аутсайдер)
Автор: dimi_borgir   
Дата:   06-10-06 12:30

Моите впечатления са общо взето позитивни, въпреки че аз самия лично ЗАГУБИХ от новите правила, като участник във ФФ-изложба който НЕ получи правото за Б-рейтинг. Мисля, че също така, като някой, който не участва толкова активно в социалния живот на форума, няма да съм привилегирован от тъй-наречените Б-огове. Но не се жалвам.

Дори обратното: намирам новите правила за ПО-добри, като се има предвид, че неприятния наплив от снимки спря, което има редица важни последици, за които много се говори. Най-важната е, че се повиши вниманието към снимката. Поне това забелязвам аз.

Това, че новите правила НЕ са НАЙ-добрите възможни е друг въпрос. За това че се промениха и тъй-наречените ненаписани правила и това, че се създава нещо като елитен и регулативен кръг ("Б-оговете") не искам да говоря много. Но честно казано, мисля, че е ДОБРО решение, такъв огромен сайт като ФФ да бъде регулиран от избрани юзъри. Казва го някой, който БЕЗ тия промени, щеше да има по-висок статут в сайта отколкото СЪС тях.

Решенията са според мен добри. Как може да станат по-добри, ще покаже времето. Със сигурност не може да очакваме от раз да се създадат идеални правила за толкова комплексно структуриран форум като Фото Форума, но нека разчитаме на това, че в бъдеще админите ще продължат да извършват малко по малко промени за подобряването на правилата.

[shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна