Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 въпросче
Автор: kikakika   
Дата:   08-09-06 17:54

здравейте.аз съм съвсем нова в този сайт и искам да ви попитам нещо.който може да помогне,или да ми даде някакво обяснение...ще му бъда много благодарна..
моят проблем е следния..качвам си снимка в профила и тя е съвсем различна от оригинала..или потъмнява или нещо друго..немога да разбера защо се получава така..
и още нещо.аз си взех скоро Canon A540..ако може да кажете дали си заслужава..знам ,че има много по-добри апарати,но просто аз нямах финансова възможност...тъй като те са супер скъпи...

Отговори на това съобщение
 Re: въпросче
Автор: Avi   
Дата:   08-09-06 18:07

най-вероятно обработвате снимките си с Фотошоп, където има включена опция за управление на цветовете. за да видите по време на обработката изображението така, както то ще изглежда в internet explorer използвайте менюто view/proof setup/windows RGB.

канон а540 е чудесен апарат за семейни снимки.

Автор: zheleff   
Дата:   08-09-06 18:48

Виж тук http://www.4coolpics.com/publications.php едната от темите е "Как да ..."

Публикацията е редактирана (10-09-06 11:10)

Дата:   08-09-06 19:07

Avi,това е въпроса че не използвам никакъв фотошоп...

Автор: cicomanco   
Дата:   08-09-06 19:22

БРАВО н кика!

Дата:   08-09-06 19:41

kikakika написа:

> Avi,това е въпроса че не използвам никакъв фотошоп...

тогава може би ще бъде полезно да ни изясните точните си действия след записването на снимката от апарата - до качването и във фото-форум.

Дата:   08-09-06 19:44

като сваля снимката от апарата,чрез фотофилтъра й смалявам размеера..това е единственото нещо..

Дата:   08-09-06 19:51

kikakika написа:

> като сваля снимката от апарата,чрез фотофилтъра й смалявам
> размеера..това е единственото нещо..

дали може да разберем точно името на този "фотофилтър"? има ли при записването на новото изображение настройки на качеството му? има ли там настройки на цветовете, яркостта и остротата? все пак - минимум необходима информация.

аз лично няма да мога да отговоря, никога не съм виждал фотофилтър и нямам представа за проблема.

Дата:   08-09-06 19:53

добре де..все едно на фотошоп и намаляш пикселите,иначе немога да я кача в фотофорума...нали има изискване за големината..аз това и правя..само я смалявам..

Автор: peshovec   
Дата:   08-09-06 21:17

я пробвай да си свалиш снимката и да си ч погледнеш със същата програма (с която я гледаш и преди да я качиш...)

после пробвай и със друга снимка (не твоя), да видиш дали ще има ралика м/у браузера и прогрмаата с която ги гледаш...

Автор: Стоев   
Дата:   08-09-06 21:44

опитай със снимка на бяла и черна патица - има ли разлика [smilie21] [smilie21] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна