Автор: photoforce
Дата: 31-08-06 01:46
Да.
Познаваме се.
Познавате изцепките, простотиите и мислите ми.
И някой от вас не ме харесват. Дори ми е неудобно да пиша тази тема и, затова ще спазя много дискретен тон.
От къде на къде, за да се учавства във новия конкурс на ФотоФорум, трябва да се поръчват снимки ? Искам да кажа, радостта ми, която бе огромна при започването да чета условията, премина в нистов гняв. Аз пари имам - всеки има дотолкова, но не понасям насилствената манипулация на "потребителите" - както, вероятно, всички участници във форума са били класифицирани при определянето на тези условия. Вероятно се е казало ( в един конурс се пускат от хиляда до три хиляди снимки средно. Ще накараме хората да си платят. Средно казано, две хиляди напечатани снимки за ФотоЗона, тъкмо ще популяризираме и ослугата... )
Ако парите от напечатаните снимки СА ЗА БОЛНИТЕ - щеше да е наистина нежно. Но аз четох и четох и търсех този текст, но в крайна сметка разбрах за кого са.
Някак, некоректно е. Освен това хората от чужбина сигурно трябва да поръчват снимки на баба си, за да учавстват. Не, че е лошо, но не знам дали ще хареса настроението ми в момента.
|
|