Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 ЗА ФОТОГРАФСКИТЕ КУРСОВЕ
Автор: admin   
Дата:   21-08-06 18:25

Много станаха напоследък обявите за фотографски курсове.
Екипът на Фото Форум смятаме, че подобно отношение не е полезно за никого.
Хората се объркват кой е сериозен и кой не е. Кой има качества да преподава и кой няма.
Губят доверие във всякакви курсове.
Разни хора се пробват, като използват голямата аудитория на форума - я да видим дали ще се хване някой.
Предлагат се произволни цени.
Конкурират се нелоялно курсове с традиции, водени от утвърдени преподаватели.

Смятаме, че който е решил да прави бизнес, трябва да го прави по правилата, а не да се пробва ей така ако стане, стане.
След като екипът на Фото Форум всеки път, когато организира курсове си пуска банер, мислим че е редно и другите да го правят.

Стари теми няма да трием, но от днес нататък всеки който иска да прави курсове, ще трябва да си пусне платен банер във форума.
Така ще се отсеят истински заинтересованите и сериозните, които са решили да работят в тази насока.

Обяви, които предлагат неща срещу заплащане на форумци и не са съгласувани с админите на сайта ще бъдат изтривани. (Не става дума за базара на употребявана техника)
 Re: ЗА ФОТОГРАФСКИТЕ КУРСОВЕ
Автор: n1x0n   
Дата:   21-08-06 18:28

А ако реша да направя безплатен курс, пак ли трябва да ви кихам? [smilie8]

Отделно концепцията "Който ни плаща е сериозен", доста куца, драги ми админи. Щото дебелината на портфейла и количеството знания нямат връзка помежду си!

Публикацията е редактирана (21-08-06 18:29)
Автор: джъмбо   
Дата:   21-08-06 18:34

хмдам идеята на нейви се реализира [smilie7]

никсъне ако е безплатен сигур админите ще се съобразят [smilie21]
Автор: GuruMMX   
Дата:   21-08-06 18:36

suglasen s n1x0n na 100%

ne e tova nachina da se otsjavat bezhabernite.. :)

[beer]
Дата:   21-08-06 18:49

Админите могат да преценят и да откажат пускане на обява или банер в сайта. Отказвали сме банери нееднократно.
Обяви, които предлагат неща срещу заплащане на форумци и не са съгласувани с админите на сайта ще бъдат изтривани.(Не става дума за базара на употребявана техника)
Автор: todorov   
Дата:   21-08-06 18:49

Ами вкарайте го в правилата за ползване на сайта ... който пуска обява с комерсиална насоченост - да си плаща ...
Автор: Георги   
Дата:   21-08-06 18:50

[smilie7]
Дата:   21-08-06 18:51

Винаги го е имало в правилата:
9. На сайта не могат да бъдат публикувани материали с рекламно съдържание без позволението на администраторите на Фото Форум.

Автор: vladimir666   
Дата:   21-08-06 18:51

[smilie24]
Дата:   21-08-06 18:52

много общо и двусмислено ... но вие си знаете ... аз по принцип съм ЗА, който рекламира да си плаща
Автор: blr2   
Дата:   21-08-06 18:53

Да разбираме ли, че обявите за работа, които се пускат тук са пуснати с позволение от админите. След като има правила защо не се спазват.
Автор: СТОЕВ   
Дата:   21-08-06 18:55

Аз все се позовавам на Правилата - като идея само - при промяна/допълване на Правило да се пуска Админска Тема и у Форума или поне в Зоната.

Дата:   21-08-06 18:57

Я - темичка:

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=421876&t=421876&phorum_uriauth=
Дата:   21-08-06 18:59

Тодоров[smilie24] [beer]

Дата:   21-08-06 18:59

И аз точно това гледах.

"podronosti ot Boni vuv photo zona"

Платен банер дали ще има...
Автор: Grandpa   
Дата:   21-08-06 19:03

Време беше да се случи [smilie5]
Дата:   21-08-06 19:06

За Пентакс винаги е имало банер. В момента е свален, защото нямаше количества, но има анонс на 1-ва стр на сайта.
До момента единствено темата на Борисов и Колов от всички теми за курсове беше съгласувана.
Админите знаят много добре кои обяви са съгласувани и кои не. Ако някой има желание да се интересува, нека да го прави на мейла, ще му бъде отговорено.
Не смятаме да отговаряме на подобни въпроси във форума.
Дата:   21-08-06 19:13

А защо точно банер. Аз пък си мисля, че може да се пусне като обикновенна тема, само че с едно значе напр. червено "платено съобщение". Така хората ще могат да коментират в темата - доволни, недоволни и т.н.
Дата:   21-08-06 19:14

Аз лично не го видях (анонсът на Пентакс)може и да не съм гледал внимателно.
Разбира се, че след като админите могат да трият или да оставят каквото им харесва, никой никога няма да рзбере кое е съгласувано, кое е платено, и кое е по приятелска линия или с каквато и да е друга цел.
Автор: ahab   
Дата:   21-08-06 19:35

Много станаха напоследък обявите за фотографски курсове.
Смятаме, че който е решил да прави бизнес, трябва да го прави по правилата.
..който иска да прави курсове, ще трябва да си пусне платен банер във форума

Чии правила? Тези които Админа на ФФ е измислил. Той определя как се прави този бизнес. Няма начин - ша плащате. Курсиста веднъж ще плати за лектора, втори път за път за модела и трети път за рекламата. Кви са тия апарати по 1000лв - имаш значи. Давай и за курс.

Конкурират се нелоялно курсове с традиции, водени от утвърдени преподаватели.

Тенденция - аудиторията иска да се научи да снима като "неутвърдените" преподаватели.
Има опасност приходите от курсове на едно-две светила да пострадат. Бързо да вземем мерки [smilie18]
Дата:   21-08-06 19:44

ahab [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Аз се чудя дали има някой тук, който още да не е разбрал за какво става дума, не само в този случай, но и по принцип. Цялата организация на сайта го подсказва. Има хора, които печелят пари от това и доста ревностно си (им се)пазят интересите.
Попитах за обявите за работа, не ми беше отговорено. Явно, това не застрашава ничии интереси, или пък е "съгласувано"?
Дата:   21-08-06 20:06

Ахаб, пак си чел буква по буква[smilie5]

Туй за "уТвърдените" съм го изпуснал, с моето "четене на мнения в бърз диагонален преглед" https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer]

Дата:   21-08-06 20:08

Сайтът Фото Форум е безплатен за всички потребители. В същото време той има достатъчно много разходи и колкото по-натоварен става, толкова разходите му са по-големи. Фото Форум е комерсиален сайт още от самото си създаване. Той се издържа от реклама. Сайтът се управлява изцяло от собствениците му, които за тази цел са регистрирали тъговски фирми и си плащат данъците. В този аспект ако някой иска да прави бизнес във Фото Форум ще спазва точно правилата, които "админа е измислил".
Ако иска да прави бизнес в култа, ще спазва правилата, които админа/собственика на култа е измислил. Ако иска да прави бизнес във фото.нет, ще спазва правилата на фото.нет.
Правилата са ясни и прости що се отнася до този аспект.Точка 9 от правилата е стара колкото самия сайт.
Така че във Фото Форум не може да се прави бизнес без разрешението на собствениците. Как се дава това разрешение и как и колко се плаща е нещо което касае единствено и само собствениците на сайта и рекламодателя.
Автор: koceto   
Дата:   21-08-06 20:23

Абе съгласен съм с админите, все пак ние сме у тях , така да се каже.които иска да прави бизнес да си направи сайтче. нЪли тъй!
Дата:   21-08-06 20:37

Абсолютно правилно и аз съм съгасен, но нека поне да не се претендира, че това сайт за нас и т.н.
На който не му харесва балканска шуробаджанащина да ходи да пише другаде.
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена