Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за съвет
Автор: asklep   
Дата:   02-09-04 18:50

Искам да си купя фотопринтер мастилено струен за цена до 250 лева бихте ли ми препоръчали марки и модели , важно е за мен мастилата да се намират и да бъдат на достъпни цени
Благодаря предварително

Публикацията е редактирана (02-09-04 18:52)

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за съвет
Автор: Thor   
Дата:   02-09-04 18:55

ако е за снимки забрави [smilie2] до 250лева [smilie11]
все пак най добре е да се разходиш из магазините и да видиш нагледно кой принтер какво качество показва ,естествено вземи и мнениата на тези които имат и предпочитания , от форум-а ... [smilie24] но мисля че повечето мнения ще са субективни всеки си харесва стоката ..[smilie7]

Автор: Brummaker   
Дата:   02-09-04 18:58

HP правят страхотни принтери за снимки, но са им скъпи консумативите - това ми каза един приятел, който се занивама точно с това и смея да твърдя, че е доста в час [smilie24]

Автор: nk   
Дата:   02-09-04 19:00

харесай си едно читаво студио и не се занимавай с принтери... 100/100 ще ти е по евтино...[beer]

Автор: Brummaker   
Дата:   02-09-04 19:03

[smilie24]

Дата:   02-09-04 19:04

ами например Canon i560 е 250 лева на мен ми харесаха снимките от него ,не знам затова питам тези които са патили или имат лични наблюдения

Дата:   02-09-04 19:10

може би трябваше да започнеш директно с този въпрос ..за съжаление аз нямам идея ,на този етап изобщо не вадя снимки със цифров фотоапарат ,съжалявам че не мога да дам мнение [smilie2]

Дата:   02-09-04 19:21

Ами така е но най близкото ми е на 40 км , ами се иска да е по близо [smilie5]

Дата:   02-09-04 19:32

както казва nk ако ти трябва само за снимки ,ако вземеш принтер надали ще ти излиза по евтино от колкото да си ги извадиш (снимките ) в некое студио ,виж ако има някое студио което вади снимки online ,така може и да си спестиш и нерви и пари ,ако нещо си разочарован от принтера който си взел ,а ако ти трябва и за друго ,поискай мнение и от форуми като :

http://hardwarebg.com/forum/index.php?s=c40932ec25aba115ba1a723e9c8bbe29
[smilie7]

Автор: stoevmobile   
Дата:   02-09-04 22:50

asklep, имам си едно лексмарк 25, дето го взех за ей-така - човек все някакъв домашен принтер трябва да има. Вади снимки и на фотохартия. Що-годе ги биваше в началото. Ама аз го ползувам у 2-3 месеца веднаж, и то се спече. Отидох да му купувам глави/мастилници/касети или не знам как се казва на български точно, хората ми продадоха "комплект за доливане/допълване"...[smilie23]
Умазах се порядъчно и установих, че мастилата са си в наличност, ама се е спекло от неизползване. Нови комплект цветна и черна глава (касета) струва колкото принтерчето, комай[smilie11].
Сега имам доста фотохартия за принтер и принтер, дето не може да се използува.
Съвет - ако няма да отваряш студио и да ползваш принтера яко - сам си прецени, струва ли си. А за скъпо/евтино - бих ти го подарил, срещу една хубава почерпка, заедно с комплекта мастила за доливане, че ми стига веднаж кефа, да пробвам черното, колко е неизтриваемо от ръцете.[smilie23] [smilie23]
[beer]

Дата:   02-09-04 23:08

хахаха...[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   02-09-04 23:13

ето един линк...
два пъти съм си поръчвал при тях снимки... единия път бяха перфектни, вторият не, но пък куриера ми ги носеше за по-малко от 24 часа...
http://www.foto.dir.bg/
[beer]

Дата:   02-09-04 23:14

стоеф ти не си за този форум[smilie5]

Автор: keser   
Дата:   02-09-04 23:14

4ove4e, trudno mi e da ti govoria za konkretni modeli, az pone sam imal 3 marki, purvo epson, posle HP i sega sam s Canon.
Purvia vade6e strahotni snimki, no 2 meseca ne rabotih s nego i mu zasuhnaha glavite, v serviza mi kazaha cena po visoka ot nov.
HP-to pe4ata dobre i e po evtin ot canona no mi konsumativite mu mu izlizat dvoino spriamo canona.
Canona mi e i865 i pe4ata dobre na foto hratia, i tova koeto me kefi nai-mnogo e 4e e s otdelni prozra4ni tubi i v vseki moment moje6 da vidi6 do kolko mastilo ti e ostanalo, dikato HP-to e s ob6ta cvetna, a na Epson-a ne moje6 da smeni6 glavata, smeniat se samo tubite i ako ti zasuhni kakto stana pri men, gori6.

Дата:   03-09-04 01:18

Re:Thor
"... ти не си за този форум..'

Що бе, щото бих подарил тъпото принтер за 2 бири и за майтап, вместо да го пазаря за 10лв. с аксесоарите ли?
Имаше постване за този тип принтери преди месеци, разбрах че съм сбъркал, щото не го използувам редовно, ама след дъжд-качулка.
Или пък дай да продавам на половин цена, нещо неработещо, та утре да ме разнасят нагоре-надолу, че може и да се намери мераклия да си купи "фото-принтер" за 30-40лв.[shtrak] [shtrak]
Я му потърси цената на консумативите само...
Целият принтер струва почти колкото тях......[smilie23] [smilie23] [smilie23]
А хартията не си я давам де, листчето А4 гони левче, а е бая пачка в кутийката[smilie5]

Дата:   03-09-04 01:22

Ох абсолютно си прав аз имам Epson stylus color 460 /1440-720 раздел.способност купих го преди да имам фотоапарат дигиталка в началот всичко добре но като го позарязах и му сложих неоригинални мастила ,щото за цветната глава искат 60 лева ,се появиха бели черти по дължината на движение на печатащата глава ,каквито и функции за зачистване да прилагам не става номера иначе снимките излизат прилични на цвят и качество

Дата:   03-09-04 01:26

не ве щото хубаво пишеш историйки ,кефя ти се [smilie24] [beer] [shtrak][smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   03-09-04 01:30

Thor,
не ме бъзикай бе, връзвам се[smilie5]
Айде лека нощ и успехи[smilie24] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Дата:   03-09-04 01:33

лека за тебе [smilie5]