Автор: valjo
Дата: 15-08-06 14:30
Здравейте отново
благодарение на Вашите съвети, само 26 часа след пускане на първата тема с молба за помощ, съм готов да тегля първата черта, над която остават няколко много добри фотоапарата с несменяема оптика, препоръчани от Вас, които съм посочил по-надолу.
Така да се каже, това са моделите, които влизат в груповата фаза на шампионската лига (за този клас). Виртуално включвам и няколко евентуални наследници на добри, но поостарели модели, които очаквам да се появят на Фотокина 2006. Използвам шампионската лига, защото е актуална тези дни по нашите географски ширини.
- Fujifilm FinePix S9000/S9500
- Konica Minolta DiMAGE A200
- евентуалният наследник на Olympus C-8080 Wide Zoom
- евентуалният наследник на Canon PowerShot G6
- евентуалният наследник на Nikon Coolpix 8800
- евентуалният наследник на Leica Digilux 2
- Sony Cyber-shot DSC-R1 - влиза с "WILD CARD", поради голямото застъпничество на много от Вас.
Посочените модели продължават в надпреварата предимно благодарение на своите технически и функционални характеристики, такива, каквито биха ме удовлетворили. Надявам се, че не сме пропуснали някой достоен модел. Нямам против да включа такъв допълнително.
След около седмица ще имам на разположение септемврийския брой на реномираното немско списание FOTO/VIDEO, където очаквам представяне на най-новите модели фотоапарати, които ще бъдат показани на Фотокина 2006. Смятам да публикувам тук PDF на статията, за да можете да вземете отношение.
|
|