Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Re: ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ БЪЛГАРСКИ РОДИТЕЛИ СРЕЩУ ПЕДОФИЛИЯТА
Автор: cristo   
Дата:   02-08-06 17:35

обикновенно зад такова нещо стои някоя фондацийка или сдружение, които вдигат шум за да им се чуе името (ако не е известно вече) за да могат да пипнат някоя субсидия от евросъюза за някоя изсмукана от пръстите програма за борба срущу педофилията, от която субсидия да заделят на свои хора по няколко хилядарки за хонорари по консултации и преводи от и на чужди езици, по няколко хилядарки за компютри и техника, по няколко хилядарки за командировки (основно в чежбина за да се "види челният опит на западните нации", по няколко хилядарки за осъществени само на хартия прегледи и лечение на пострадали и т.н. и т.н. и т.н. и опааа, още някой и друг мерцедес но софийските улици

Отговори на това съобщение
 Re: ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ БЪЛГАРСКИ РОДИТЕЛИ СРЕЩУ ПЕДОФИЛИЯТА
Автор: Gen   
Дата:   02-08-06 17:42

Педофилията е много сериозен проблем...
но тук такова нещо няма. За годините които съм във форума, нокога не съм виждал таква снимка. Два пъти съм виждал теми за подозрения че дадена снимка може да е така, и двата пъти снимките се били изтривани от админите, оставяйки само празни линкове.
Мисълта ми е че тук няма смисъл да се търси черна котка в тъмна стая особенно когато котката я няма.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна