Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 olympus_mju720sw
Автор: takama   
Дата:   16-07-06 18:03

Zdraveite - vchera biah na cherni vruh - beshe strahotno, navrushtane se spusna buria s mnogo gusta magla i dajd - tolkova mnogo mi se snimashe no niama kak - tribvashe da pribera EOSa si v lowerproto mi za da ne go namokria i vatre6no sajeliavah za ispusnatata vazmojnost da zasnema vsi4ko koeto stava6e okolo men a to be6e mnogo krasivo i extremno - slu4aino kato se prebirah sled tova prejiviavane mokur do kostite sre6nah priatel koito mi se pohvali s novia si aparat Olympus koito mojel da snima pod voda da si 4uka6 orehite za baklavata s nego i posle da go izmie6 vav toaletnata ako iska6:) - az mu zavidiah dosta predvid nevazmojnosta mi da snimam gore v planinata na dujd i se zamislih dali da ne se sdobia s edin takuv "morski tiulen" no vuznikva vaprosa dali 6te e dostatu4no zadovolitelno kachestvoto na snimkite koito predlaga - shte sum vi bezkraino blagodaren ako pomognete v izbora mi az gledah v neta testove i pro4ie - ne sam osobenno dovolen ot ka4estvoto na snimkite na momenti mi napomnia na snimkite koito pravia s moia SE K750i - taka 4e priateli pomagaite!!! Blagodaria vi predvaritelno!!![smilie5]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна