Автор: Стоев
Дата: 11-07-06 22:03
Писател: WiShY
Дата: 11-07-06 20:53
: Подкрепи за основа и простота :
Човек с хоби от = на ниво на фотограф /вещ аматьор
Поуката на историята?? Дръжте го елементарно"опитайте да не дойдете" навакса в сензацията.
Осъществявам издадох коригирах да забавя, че ползвам put put при put putput and съм прекарал learn последните 3 години, четящи, голямо много на информация и го поставям към тест. Това в какво съм разбрал, тестващ equipemt varing 10 демократ, демократ срещу 20, 1 демократ, 1 DMKII,, е, че камерата е разширение на вашата съзидателност, аз започнах с 10 демократа и разбрах на него, неговата добра камера и аз го обичахме, то създаде някои от моите най-добри впечатления. . 20 демократа Също така добра камера, която има черти на nicer от 10, повече пиксели, по-малки, шуми. Сега 1 серия camers 1 D,, за която аз вярвам, че ще бъде най-добрата камера за днес monies, ще може да бъда купен, $ 1,000.00 към $ 1, 200 in сека човешко тяло и няколко палеца. Най-добрия от камера jpeg, който аз съм видял,, 1 DMKII"отлична камера" Отново, аз разбрах, че то няма да бъда толкова добър, колкото оригинала дължащо се с всичкото преработване, което трябва да отиде в него за да получи това, Вие След като, Камерата е отлична за да бъде сигурна, ит пред оригинала и in надминавам го Много пътища.
Притежавам приех make make ит взех camera хванах накарах взех приказахпритежавах избръснах подготвих стимулирах havehave Have have, че have бях наваксал в всичката сензация"мисленето ако аз имах", която тази ит на камера щеше да ме прави, добре, всички те имаха все още същите резултати. Сигурно там беше добре черти, повече пиксели, по-големи камери. Това аз най-само трябва да имам най-напоследък и най-голям, кога всъщност аз бях останал само с 10 демократа, който аз бях щял съм станал дори повече, изпита и подобри моето стъкло като времето permited.
Това не за всяко естествено, 10 демократа може да прави това, което всички тези други могат да правят само, а не толкова бърза хирургия както е внушителен. Защото онези изпитаха истински фотографи те могат да създадат изображения, които ще правят вашата уста падане,, и могат да го правят за много по-елементарен camers.
За онези новаци или дори аматьори, научават вашите умения на настройване добре на вашия занаят И Not Вашите палци до вас Ve овладя истински занаята. Дръжте го елементарно и основно. Преследване на последното и най-голямо не ще ви прави по-добър фотограф.
Майкъл Phillips
Бог благославя.
|
|