Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Suhranenie na snimki
Автор: tchibo   
Дата:   03-07-06 12:33

Molq kajete mi koi e nai-nadejniq nachin za suhranenie na digitalni snimki , i ima li znachenie v kakuv format shte sa?Vqrno li e che JPG ne e dobur variant ili tova sa gluposti.Blagodarq vi predvaritelno[smile] [smile] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Suhranenie na snimki
Автор: nsirakov   
Дата:   03-07-06 12:57

МОже ли някой да сподели как да запазя хартиените копия формат 20х30 - албумчета не намерих, а снимките се залепват една за друга...

Автор: ciril   
Дата:   03-07-06 12:59

pravi dve kopia na dvd-ta i gi zapisvai kato originali i tva e!!!!!!

Автор: tchibo   
Дата:   03-07-06 13:02

A v kakuv fail da sa snimkite , ima li znachenie?

Автор: zoomaniak   
Дата:   03-07-06 13:09

Ники . Купи си оризова хартия . Струва стотинки . Купи си куфарче от пласмаса дето в него художниците носят рисунки и т н...техни неща . Струва 6лв . И слагаш една снимка + лист оризова хартия после 2ра снимка и т н.... А иначе албуми за 20х30см продават тука в София . Около 15-30лв са. Ама съм виждал само такива дето в тях някак си залепваш снимката - нещо вакуумно беше.

Има и трети вариант . В класьор . Оставяш бели полета около снимките при принтирането им...дупчиш+оризова хартия и така.

Тва от опит знам аз...[smilie7]

Автор: cicomanco   
Дата:   03-07-06 13:11

имам снимки на по 15 год и досега не са ми залепвали.държа ги в картонената кутия от хартията и ако са на сухо и в стайна температура могат да изкарат много време.говоря за формати 20/30, 30/ 40 ,40 /50.ако не са добре обработени може да е останал по тях някакъв реактив.измий ги изсуши ги и готиво.

Автор: ciril   
Дата:   03-07-06 13:19

ORIGINALI!bate ako jpg.-jpg, ako RAW-RAW

първа  назад  1     всички  напред  последна