Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon Ixus750(SD550) някой с впечатления??
Автор: gimbly   
Дата:   17-06-06 09:29

Моля ако има някой който да притежава този апарат ако може да постне нещно за впечатленията си от него.Ако има и някоя снимка правена с апарата още по добре!Питам защото смятам след 5 дни да си го копувам и исках да попитам и в БГ какво мислите за него защото в чуждите форуми вече научих...

П.П.https://photo-forum.net/joro/emoticons/A49.gif Моля да не ми давате линкове на ревюта или форуми от следните сайтове-DPreview,Steve's Digicams, The Imaging Recource, Digital Camera Resource, просто защото там вече съм изчел всичко което е написано.Просто искам мнение на някой собственик или няколко снимки.Благодаря предварително[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Canon Ixus750(SD550) някой с впечатления??
Автор: Mellor   
Дата:   17-06-06 09:48

и като си изчел защо си избрал 750 пред 800?
той няма стабилизация и му е по-малък зуума

Автор: Mellor   
Дата:   17-06-06 09:50

ами как снима - ако си вътре например, и снимаш нещо от ръка, кето е извън обхвата на светкавицата и ползваш зуума - размазва 100 от 100 кадъра.
иначе е доста добре.

Автор: gimbly   
Дата:   17-06-06 13:36

Mellor написа:

> ами как снима - ако си вътре например, и снимаш нещо от ръка,
> кето е извън обхвата на светкавицата и ползваш зуума - размазва
> 100 от 100 кадъра.
> иначе е доста добре.

Aми не знам дали наистина имаш такъв фотоапарат обаче този е с може би една от най-силните светкавици в класа си(5м си е доста).Не виждам как бих успял да снимам някого със светкавица и да не го уцеля???Освен ако светкавицата ми примерно не е обърната на страни и не работи като някой мигач на фотоапарата....[smilie5]

Mellor написа:

> и като си изчел защо си избрал 750 пред 800?
> той няма стабилизация и му е по-малък зуума

Ами забражих да спомена, че си го купувам от USA а там разликата между тези 2 фотоапарата е $200!!!Определено ме боли сърцето да дам $300 само за апарат камоли $500 за някакво джобно апаратче за аматьорски снимки!Апарат за над $350 от америка ако е джобен не виждам какъв е смисъла да си копувам[shtrak] .А и 750 си е 800лв в БГ и е може би един от най-скъпите джобни така че реших, че избора е добър...

Публикацията е редактирана (17-06-06 13:40)

Автор: Георги   
Дата:   17-06-06 14:03

кОпувай смело, апартчето е ток за джобна сапунера.

Автор: Ficho   
Дата:   17-06-06 16:17

.http://www.dcviews.com/reviews/canon-sd550/canon-sd550-review.htmВиж тук има и снимки.

първа  назад  1     всички  напред  последна