Автор: den_den
Дата: 03-04-06 22:03
Пействам ви писмото, което получих току що от моя приятелка. Тя ще разкаже за себе си.
--- Здравейте, всички!
Казвам се Даниела и съм от тези посетители на фотофорума, които избягват често да надникват тук, защото иначе стоят с часове да се любуват на вашето майсторство и после задачите за деня артисват за през нощта.:)
Самата аз правя снимки, които не са лоши, но за съжаление напоследък почти не ми остава време да снимам.
От 3 години издавам списание Диалог. Списанието излиза всеки месец и беше замислено като издание за българите в Холандия и Белгия, но вече има абонати от почти всички страни.
Наред с другите постоянни рубрики, има и рубрика Красива България.
Сега, например, имам един материал за тракийските светилища в село Татул и село Боровица в Родопите, но снимките, които ми изпратиха, за съжаление не са хубави и са с ниска резолюция.
Затова помолих Ден Ден да ви пусне това мое писмо тук и ако някой от вас има снимки от с. Татул, с. Боровица и светилището Утробата или светилището на Орфей край Татул, ще съм му страшно благодарна, ако ми ги изпрати за илюстрация към материала.
За съжаление, не съм в състояние да изплащам хонорари, защото издавам Диалог със собствени средства, не получавам субсидии и разходите са повече от приходите, така че сътрудничеството е доброволно.
В случая работата е за „слава” или по-скоро - за хубост.:)
Използвам случая да поздравя двама мои любими автори тук, които вече са ми сътрудничили.
Авторите, разбира се, получават няколко екземпляра от броя с техните публикации.
Ако идеята ви е заинтригувала, може да ми пишете, дори ако нямате снимки от Татул и Боровица, но от други краища на България - например, материалът за следващия брой е за нос Калиакра. По-натам, ще ми трябват и есенно-летни снимки от Варна.
Може да ми пишете на следния имейл:
dilmana_dialog@yahoo.com
![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Публикацията е редактирана (03-04-06 22:04)
|
|