Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Професионален копист търси работа
Автор: sokkon   
Дата:   28-03-06 11:25

Касае се за жена на 57 години с над 35 години трудов стаж като копист - цветен четец. Нито една дейност във фотостудиото не и е чужда, включително снимане, приемане на поръчки, ретуш на негативи и т.н. Уравновесен и неконфликтен човек. Предпочита да работи в централната част на София. За подробности и контакт с нея използвайте e-mail-а в профила ми. Благодаря Ви.

[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Професионален копист търси работа
Дата:   29-03-06 09:39

[smilie24]

Автор: samadhi   
Дата:   29-03-06 19:16

За съжаление почти няма кой да оцени достойно тези професионални умения. Фотографските умения се комерсиализират все повече, сведени са до минимум познания и умения и истински професионалисти почти не се търсят !
Проверете в музеите където често се снимат експонати за архиви и каталози
Успех !

Автор: Стоев   
Дата:   29-03-06 20:20

Успех желая [smilie24]

Автор: zoomaniak   
Дата:   29-03-06 20:25

Жалко, че Самадхи е прав![smilie2] [smilie2] [smilie2]

Дата:   30-03-06 09:26

Благодаря Ви за идеите. Наистина, за жалост вече почти никой не цени, уменията и професионално свършената работа. За нея всички знаем, са нужни око, познания за цветовете и не на последно място опит. Надявам се след години конкуренцията на студията да не е само в цените при default настройки на машините им или пък в продължителността на усмивки на служителите [smile]

[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: Filipov   
Дата:   30-03-06 18:05

sokkon, тези умения и опит винаги са ценни, но те трябва да бъдат и адекватно заплатени. Това заплащане се изважда от цената на услугите в ателиетата. Обаче никой не е направил поръчка, ако не го устройва цената, която задължително трябва да е "най-добрата". Всеки се пазари, и то особено "професионалистите" ( "Добър ден, каква ви е цената за професионалисти" или "Аз копирам много, 5-10 снимки 20х30 на месец и искам цена" ) Хайде решете този казус. Дано професионалистите не ми се обидят[beer]

Автор: pmartinov   
Дата:   30-03-06 18:25

Filipov

Казусът е много стар !

Професионалистите са най-нежеланите клиенти в едно студио !

Голями претенции на ниска цена...

Тънък пазар ,тънки цени.....

Дата:   31-03-06 09:03

Да, прави сте. Така е в България. Имам приятел американец, който живее в България от 2-3 години. Любител-фотограф е от повече от 30 години. Преди година почна да снима и на цифрак. Повечето ежедневни неща печата на инкджета си вкъщи, но за по-сериозните копия използва няколко професианлни лаборатории мисля в Тексас, като прилага и профил към кадрите. Въпреки, че говорим за САЩ, цените са достъчно дебели да не говорим за транспорта до Родината. Жалкото у нас е, че доста хора са склонни да спестяват с години, за да си купят някое про тяло, което да окачат на врата, а после се циганят за стотинки [smilie8]

[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна