Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 А този проблем с Remote shooting software Canon-Battery Charge is Low. Replace...
Автор: dtl   
Дата:   28-03-06 12:53

Имам проблем с софтлеара на канон 350Д - неработи софтлеара за снимане чрез PC Conection, това е съобщението което ми показва(на лаптопа) - Battery Charge is Low. Replace Battery or use DC copler.
Снемах чрез софлеара кагато беше с адаптера към тока, след тово пробвах когато беше на батерии лаптопа и ми показа това съобщение. Сега е включен отново към адаптера за ток, но това съобщение постоянно се показва и нестава [smilie11]
Някой може ли да помогне??

Публикацията е редактирана (28-03-06 12:54)

Отговори на това съобщение
 Re: А този проблем с Remote shooting software Canon-Battery Charge is Low. Repla
Автор: krassimire   
Дата:   28-03-06 13:06

Явно става въпрос за фотоапарата, не за лаптопа.

Re: А този проблем с Remote shooting software Canon-Battery Charge is Low. Replace...
Автор: strong94   
Дата:   28-03-06 15:06

Ами казвати да си заредиш батерията на апарата ане на компа или да го включиш към адаптор за 220волта ако имаш такъв

Re: А този проблем с Remote shooting software Canon-Battery Charge is Low. Replace...
Автор: stoyan_5   
Дата:   28-03-06 15:17

Решение - купуваш си картриидър!

Автор: dtl   
Дата:   28-03-06 16:01

ДА от апарата е разбрах... но не ми е ясно защо нестава като батерията е на половина и с този заряд съм правил поне 100 снимки... [smilie2]
stoyan_5 проблема не е с прехвърлянето на снимките на компа а за директно снимане от него-тоест снимам и самата снимка директно отива в лаптопа, което е много полезно за снимане в студио(и не само)-мога да направя 500 и повече снимки в РАЛ а не 70-80 както е на карта(512мб). Друго веднага виждам снимката [smilie5]
[beer] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: sandorio   
Дата:   28-03-06 23:32

Абе може да е от канонския софтуер.

нека да споделя с какво съм се сблъсквал.....

При инсталирането на софтуера от диска на Канон (S2IS) ми заби по време на инсталацията на PhotoStitch. Майната му....

След ресет на ПЦ-то Зоом Браузера си работеше, както и всичко останало от инсталираните канонски програми, включително PhotoStitch.
От време на време забиваше Remote shooter-a и компутара ставаше изцяло неадекватен. Пак ресет......
Преинсталирах Windows-a из основи и при инсталацията от канонския диск отново заби на PhotoStitch. Сега пак всичко си работи и Remote shooter-a без забележки.....

опитай да изтриеш само канонския софтуер и да го сложиш отново

Re: А този проблем с Remote shooting software Canon-Battery Charge is Low. Repla
Автор: Стоев   
Дата:   28-03-06 23:44

dtl,
това не е ВЕБ камерка бе [ezik]
Преди време си мислех да изнеса лаптопа и хапарата навън и да снимам звездите - нъцки - баси и тъпата програма е, за нищо не става[smilie23]

Това с триенето на софт и качването му отново ми напомня, че всеки 2-3 месеца правя "формат:Ц" [smilie5] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна