Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 презентация №2
Автор: stefanoff   
Дата:   28-03-06 11:39

ами те това е номер 2...
моля за коментари, защото смятам да я показвам на важно за мен място (където знаят, че съм аматьор, ама все пак...)

http://www.stefanoff.com/presentations/ruzha.exe

Отговори на това съобщение
 Re: презентация №2
Автор: apov   
Дата:   28-03-06 13:14

на мен ми харесва[smilie24]

Автор: zoomaniak   
Дата:   28-03-06 13:21

на мен също. но дано някой ден промениш начина си на снимане [smilie24]

Автор: stefanoff   
Дата:   28-03-06 13:43

zoo, мога ли да те помоля да ми обясниш какво според теб трябва да променя. Нали затова помолих за коментари- трябва да знам ако според вас нещо не е хубаво или правилно снимано etc... и трябва да знам какво... Наистина ми е много важно. И в случая са ми по- полезни критиките.

Автор: zoomaniak   
Дата:   28-03-06 13:53

Споделям с теб - не те критикувам. Нещата са хубави и според мен правилно снимани. Но не си се опитал да излезнеш от клишето наречено "женска красота"...Покажи красотата по начин, който да грабне публиката. Снимката ти с червеният шал и още 1-2 са точно таквиз - новаторски и т н....това е моето мнение. Технически нещата са изпипани...може би кожата на жената почти на всички снимки, които са черно-бели е еднаква. Малко еднотипно идва, но това е бял кахър....

Да боравиш с красотата е много трудно - поне според мен...иначе пак казвам всичко е хубаво но ти липсва фантазия...поне от снимките в слайда.....[smilie24] . Това е личното ми мнение. Все пак красотата е най-масовото снимано нещо. Но и най-голямото клише ако не се внимава.....[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна