Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Какво мислите за Panasonic - DMC-LZ2
Автор: CLF   
Дата:   16-03-06 14:23

Какво мислите за фотоапарат - Panasonic - DMC-LZ2
както всичко най вероятно и това си има лоши страни... Не разбирам изобщо от апарати а си харесах този и бих желал да разбера какво мислят другите за него.надявам се да намеря професионално мнение при вас :)
http://911.bg/a2/offers.asp?tm=444&mo=1681&parent=5601&m=10
мерси предварително

Отговори на това съобщение
 Re: Какво мислите за Panasonic - DMC-LZ2
Автор: The_Voice   
Дата:   16-03-06 14:28

Едно непрофесионално мнение - убав е (и аз го имам). И един съвет - в Техномаркет е 499 лева с ДДС. Ако се решиш да го купиш ;) `Щото сега ше ти предложат Канон :D

Автор: simeon_simeonov   
Дата:   16-03-06 14:30

Ако си снимаш за удоволствие и нямаш някви по високи цели,ще ти върши перфектна работа [smilie24]

Автор: Zedrules   
Дата:   16-03-06 16:19

Добре е, имам такъв. В профила си имам няколко снимки правени с него:

пейзажче рано сутрин
макро на пеперуда
патешки портрет

Но не очаквай чудеса все пак, особено при ниска осветеност...

Автор: Joro35   
Дата:   16-03-06 16:58

Чудно апаратче. Във Фотопавилион е 479лв, ей сега го гледах. На "Христо Смирненски" 13.Успех.

Дата:   16-03-06 17:59

Zedrules "Но не очаквай чудеса все пак, особено при ниска осветеност..."
би ли ми казал повече ... какво значи при ниска осветеност да не очаквам чудеса... самисъл че и със светкавица снимките няма да се виждат нормално светли [smilie11] ... съжелявам за най-вероятно глупавият въпрос но съм зле с апаратите

Автор: undisputed   
Дата:   16-03-06 18:21

i аз имам и сам доволен. на тъмно прави малко шум ама ако много те дразни просто намаляш със 100 исо и снимката става малко по бледа. взех го от технополис 500 лв. със 128 мб. в техномаркет ми предложиха един canon ама не ме изкефи

Автор: simeon_simeonov   
Дата:   16-03-06 18:44

CLF,апаратчето ще е идеално за теб така като гледам не се колебаи зимаи го [smilie24]

Автор: fvm   
Дата:   16-03-06 18:45

Супер дизайн, супер екстри, в много случаи компромисно качество на снимки. Даже и по-новия LZ5 е above avarage noise level. Не е най-доброто за тази цена !!!

Но ако те кефи си го вземи... и се моли някой от познатите ти, да не си купува Канон А610, защото сега е 550лв в фотопавилиона... Тогава може да съжеляваш малко...!

Автор: fenka   
Дата:   16-03-06 19:13

Не е лош, зависи от нуждите ти. Аз имам такъв и съм доволна! Моя е от Германос за 450лв.

Автор: pmartinov   
Дата:   16-03-06 19:17

Panasonic - DMC-LZ2

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Zedrules   
Дата:   17-03-06 10:58

CLF написа:

> Zedrules "Но не очаквай чудеса все пак, особено при ниска
> осветеност..."
> би ли ми казал повече ... какво значи при ниска осветеност да
> не очаквам чудеса... самисъл че и със светкавица снимките няма
> да се виждат нормално светли [smilie11] ... съжелявам за
> най-вероятно глупавият въпрос но съм зле с апаратите

Чипа на този модел (както и на всички папасоници, доколкото знам) има по-висок от средното шум, който е особено видим на по-високи стойности, както и в по-тъмните части от кадъра дори при най-ниската стойност 80. Алгоритмите за подтискане на шума са кофти и за капак не могат да се изключат, така че на по-високи ISO процесора на апарата заличава много от по-фините детайли и резултата става доста размазан, като рисуван с водни бои... Виж снимките в ревюто на dpreview.com. Откъм шум в момента има само два модела сапунерки, които са добре: Fuji F10 и F11.

Автор: liyana   
Дата:   17-03-06 13:34

Панасоника! Твърдо!

Автор: mihran50   
Дата:   17-03-06 14:01

[smilie24]

Дата:   18-03-06 23:22

и последно няма начин да се намали този шум [smilie11]

Автор: Стоев   
Дата:   19-03-06 11:26

Zedrules, патито е много яко [smilie24] [beer]

Дата:   19-03-06 11:35

CLF

Шума не е проблем, Ноис Нинжа е супер [smilie24]

Дата:   19-03-06 12:35

аз сериозно се обърках вече... единия казва че шума е много и било проблем другите ми казват че не е проблем... като чета по интернет пише че на тъмно и високо исо шума ставал много на други места пък е споменато че шума е в нормата на нормалното вече направо ... [smilie8] [smilie2]

Автор: sith   
Дата:   19-03-06 16:30

Снимал съм с такъв. Шуми много при високо исо и оптиката не е Лайка, клипчетата са зле записва звук до някаде и спира, иначе стбилизацията работи добре.
Според мен малко повече пари и взимаш Канон А610![shtrak]

Дата:   20-03-06 20:02

колко "малко повече" [smile] аз доста четох за този канон ... той доста добре изглежда... на всякъде пише че прави страхотни снимки . само да не е много скъп

Автор: petar_kotel   
Дата:   20-03-06 21:12

Аз съм пред същата дилема!И засега няма човек, който да е казал, че Канон-а не е по-добър!А610 е наистина с около 50 лв. по-скъп, но аз вече съм решил да си взема Канон-а!ако не ти се свидят 50лв. и желаеш да послушаш един попрочел тук-там новак-вземи си А610!

Дата:   20-03-06 21:22

аз се реших и колкото повече чета и гледам примерни снимки толкова повече се навивам на канона :) само да разбера къде му е неговият проблем защото и той трябва да има [smilie5] някой ако знае да каже [smilie3]

Автор: skandalen   
Дата:   20-03-06 21:24

Сигурен съм ,че Панасоника е хубав и качествен апарат както всичко правено от тази фирма!Въпроса тук се свежда до следното: ако искащ да имаш някаква възможност за творчество -купуваш нешо друго,ако искаш да нямаш грижи и да получаваш що-годе добри снимки взимаш пълна автоматика като Панасоника...В този случаи обаче ,ако искаш да експериментираш понякога ще купуваш ново фото след кратко време[smilie24] !

Автор: petar_kotel   
Дата:   20-03-06 21:26

Абе и аз дълго го търся вече, ама не намирам такъв за апарат от този клас. Четох и по чуждите форуми-НЯМА МНЕНИЕ ПРОТИВ!!!
За този клас това според мен е най-доброто!Само нещо дребно, което се споменава е, че можел апарата да има повечко зуум!
Но Канон си е Канон-КЛАСА!Хората тук също ми го препоръчаха и одобриха като вариант!

Дата:   20-03-06 21:27

CLF

Проблема на Канона е че като го купиш след като ти изтече гаранцията ще получиш извинение от Сони за дефектния сензор...[smilie6]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна