Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Някой в USA купувал ли от B&H photovideo или от друг сайт...
Автор: dtl   
Дата:   12-03-06 13:34

Провет на всички!
избрал съм си обектив за 350Д - 70-200/4Л - аз мисля че за цената от 600$ е най-добротоза което ми трябва... а именно за портрети/макро??? има ли по-добър над 50мм за тази цена, но варио.
Някой купувал ли е от B&H photovideo? братовчедка ми ще ми ги поръча от там, но ми казаха че взимали за доставка допълнително към 50-80$ при доставката, има ли такова не нещо?
много благодаря на всички! :)
Посъветвайте ме откъде да го купя\поръчам.

Публикацията е редактирана (12-03-06 15:14)

Отговори на това съобщение
 Re: Най-доброто от Канон за 600$. + кой е купувал от B&H photovideo...Посъветвай
Автор: Стоев   
Дата:   12-03-06 13:38

- зум или твърд?
- вземат за доставка.
- има и ДДС в/у общото - доставка+цена на обектива.

Re: Най-доброто от Канон за 600$. + кой е купувал от B&H photovideo...Посъветвай
Дата:   12-03-06 13:49

варио обектив. най-вече ми трябва за портрети... но имам само 18-55/кит-а и затова ми трябва дълъг об. :)
проблема е откаде може да ми го купят(от USA) на същатата цена както е сайта ~550$[smilie2] знаете ли колко допалнително ще ми вземат, и как стоят нещата с прекарването през граница?

Публикацията е редактирана (12-03-06 13:51)

Автор: pmartinov   
Дата:   12-03-06 13:49

В събота да не поръчва братовчедка ти !

Не работят евреите в събота, но са много точни !

Дата:   12-03-06 13:57

"за портрети/макро???"[smilie8]
Това?

Дата:   12-03-06 13:58

за варио - 70-200/ф4.0 си е идеално обективче

Re: Най-доброто от Канон за 600$. + кой е купувал от B&H photovideo...Посъветвайте ме,Моля...
Автор: ALBIREO   
Дата:   12-03-06 14:02

70-200 става ли за портрети? Че и аз съм му се наточил нещо :)

Дата:   12-03-06 14:05

да този е много добър(EF 100mm f/2.8 USM) но просто сега не му е времето, понеже вариото ще ми въши повече работа. а и на крооп фактора на 350д ми идва дълъг за портрети [smilie2] нямам и подходящи условия(освен наоткрито)... затова на първо време най-необходим ми е варио над 80мм с крооп/350Д...
Стоев, знаш ли нещо по въпроса за покука от USA?

Публикацията е редактирана (12-03-06 14:10)

Дата:   12-03-06 14:08

ALBIREO преди 2-3 седмици имаше тема точно за портретни обективи и този 70-200/4л беше на челните места след този който стоев ми препорача по-горе-естествено в ценовия порядак до 600-700$

Дата:   12-03-06 14:10

dtl, използвал съм услугите на фотопавилиона.
Вече са регистрирани и по ДДС. [beer]

Re: Най-доброто от Канон за 600$. + някой купувал ли от B&H photovideo или USA...посъветвайте ме,Моля...
Автор: Julius   
Дата:   12-03-06 14:17

Малко инфо за Фотопавилиона!
5% Транспорт
6% Мито /или обратно/
20% ДДС
неясен процент печалба!
...
Нещо което е да кажем 400$ илиза между 900 и 1000 лева!
Нищо лично, и аз съм пазарувал чрез тях, но само като краен вариант!

Re: Най-доброто от Канон за 600$. + някой купувал ли от B&H photovideo или USA..
Дата:   12-03-06 14:27

Обектив Canon EF 100/2.8 Macro USM

Цена: 1120.00 лв. с ДДС
В наличност: Да
Гаранция: 12 месеца (Фото Павилион)

Re: Най-доброто от Канон за 600$. + някой купувал ли от B&H photovideo или USA..
Дата:   12-03-06 14:33

има кой да ми го прекара през граница и го донесе... няма смисъл да се набутвам от БГ\освен гаранцията\...проблем и откъде да го поръчам, че да не взимат допълнителна такси или поне да са минимални...

Дата:   12-03-06 14:37

Щом имаш кой да го донесе - при нужда за гаранционно обслужване ще имаш и кой да го занесе.
не бих размислял, от де да купувам, при твоите условия [smilie24] [beer]

Дата:   12-03-06 14:55

м... да.. :) в УСА имам много роднини, но никой не се сеща от фототехника, затова за предпочитане е да си го поръчам от сайт, но нали ми казаха за някакви такси [smilie10] :( има ли форумници който са в УСА да ги попитам... възможно е и да купя 580ех, понейе сега ми се е паднало някой да се връща от УСА...
[beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer]

Re: Най-доброто от Канон за 600$. + някой купувал ли от B&H photovideo или USA...посъветвайте ме,Моля...
Автор: ALBIREO   
Дата:   12-03-06 14:56

B&H

Дата:   12-03-06 15:00

https://photo-forum.net/sitepics/world/index_world.html

Дата:   12-03-06 15:07

виждал сам картата :) но как да се свържа с хората там :( има форумник близо до Детройт, ако види тема моля да ми пише... предпочитам да дам тези такси(за доставки и т.н.) на "наш" човек отколкото на някой шарлатани [smilie5]

Re: Някой в USA купувал ли от B&H photovideo или от друг сайт...
Дата:   12-03-06 15:49

не мога да се сетя за хамериканци - канадци има доста...

Автор: steki   
Дата:   12-03-06 16:26

moje da zemesh i ot http://www.keh.comKEH 99% ot sluchaite bijat cenata na B&H mejdu 5-75 USD na obektiw. Dostawjat barzo i sa dobra firma.

Автор: hackum   
Дата:   12-03-06 16:51

Купувал съм от www.keh.com.
Едни от най-добрите!

Автор: Otvorenia   
Дата:   12-03-06 17:09

Slushai Steki kakvo kazwa. Toi za desetki hiliadi dollara e pazaruval techniki.

Дата:   12-03-06 17:34

Blagodarq Vi za infoto!! :)a samo nerazbrah dali zimat nqkakvi taksi za dostavka... ili tova e kraina cena v saita...

Автор: CYPER   
Дата:   12-03-06 18:29

Взимат минимум 40 долара [smilie10]

Дата:   12-03-06 20:45

"Please Activate Cookies Function on Your Browser to Shop
Unfortunately, you are unable to shop at KEH .com because your web browser declined a session ID cookie we sent to your computer. To enable cookies on your browser, please see the instructions below for the version of your browser. "

Нещо не ги разбрах в случая - днес пробвам ИЕ...[smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна