Автор: Mobby_Dick
Дата: 18-03-06 17:12
"shadowhand
Дата: 18-03-06 10:20
DSLR ще ти даде възможност за все по-добри и добри снимки в резултат на нови обективи и консумативи, до колкото при компактните заковаваш едно ниво и спираш до там докато не си смениш целия фотоапарат.
Ако смяташ да се занимаваш сериозно и смяташ, че имаш парите да инвестираш в DSLR го взимай, но ако на този етап въпроса е колкото да усетиш що е фотография и какво точно очакваш от нея си вземи компактен."
Не бих нарекъл R1 компактен....поне е доста по-некомпактен от всеки DSLR<FF.
Не мисля, че сериозното занимаване с фотография е сменянето на разни обективи, върху камера с хронични проблеми.
18
Не мисля, че Sonnar 2,8/200 върху 300D = Sonnar 2,8/200 върху филм.
Мисля, че на които му трябва 18-200 много качествена оптика, може да го постигне със R1 + съответните стъкла и пари за тях - пускал съм тема.
Мисля, че които дава 2000 лв., и му се виждат много - трябва да помисли и за качеството, надежността и дълговечността на тази камера.
Мисля, че които иска СЕГА да снима с 1,4/50 като пълноценен нормален светъл обектив върху матрица, на този етап трябва да се насочи към ФФ.
Разбира се, не говоря за занимавка или игрички с фотографията, а за по-сериозни цели.![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
|
|