Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Photoshop vs. Plug-ins
Автор: simpleman   
Дата:   22-02-06 10:12

Ще бъда благодарен ако някой от майсторите направи сревнение между възможностите на базовата програма и действието на инструментите на например theimagingfactory, Digital Film tools 55, Kodak и др. Използването на плъгинс увеличава ли средствата или е израз на мързел да се усвои Фотошопа. Въпросът е зададен от аматьор. Благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: Photoshop vs. Plug-ins
Автор: Георги   
Дата:   22-02-06 10:17

пести време.

защо не търкаш две дървета за да си запалиш огън, ами ползваш кибрит или запалка. мързи ли те?

като има нещо наготово, което пести време. мисля е логично човек да се възползва.

Автор: Георги   
Дата:   22-02-06 10:18

не на умните теми [smilie8]

цифрово срещу дигитално
канон срещу никон
за или против фотошопа
за или против плъгините

[smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23][smilie23] [smilie23]

Автор: Mimic   
Дата:   22-02-06 10:20

Canon rules ... [ezik]

Автор: Brummaker   
Дата:   22-02-06 10:23

" Използването на плъгинс увеличава ли средствата или е израз на мързел да се усвои Фотошопа. "

аз мисля - и двете, зависи от плъгина и от това кой колко разбира от шопа ...[beer]

Автор: special_k   
Дата:   22-02-06 10:28

Brummaker[smilie24] https://photo-forum.net/static/forum/2006-02/lrdd3138.JPG
http://store2.data.bg/spaceman/Picz/Ludnicata.gif

Автор: simbon4o   
Дата:   22-02-06 10:33

за мен плъгините са точно пестене на време. В много случаи е полезно да ги има и знаеш но винаги предпочитам да си направя нещо както аз искам ръчно от колкото да ползвам плъгин(ако имам време де).[shtrak]

Дата:   22-02-06 11:20

Спешъле, тази карикатурка рулира - точно на мястото си е тук [smilie24] [smilie24]

[shtrak]

само да добавя, че като го гледах пак и много се изкефих на изречението : Сега ще те банна [smilie3] .. това да не е закана към админите [smilie3]

[shtrak]

Публикацията е редактирана (22-02-06 11:22)

Автор: simpleman   
Дата:   22-02-06 15:43

Благодаря на всички които отговориха. Въобще не съм искал да възбуждам такива примитивни спорове (Георги). Това което като любител питах, бе да разбера от майстори [master photographers, people of wisdom and knowledge] (по тяхно мнение) дали резултата от плъгин отговаря по качество на резултата от Фотошоп, т.е. дали е печалба на време само или е за сметка на качеството. Искаше ми се също някой знаещ да коментира цитираните програми, които свалих тъкмо от форума. Както виждам за някои това се видя не умна тема. Здраве да е.

Дата:   22-02-06 16:17

Виж сега, за мен това което искаш да се сравнява е несравнимо ...затова и така ти отговорих.

Защото въпросът е че винаги на ръка все ще доискусуриш нещата по-добре отколкото с алгоритъмчето ;)

Ти нали не позваш "ауто"-то при настройките - аз гледам по същия начин и на повечето плъгини...
Защо повечето...ами защото има и неща за които си трябва плъгин [smile]

Автор: asahi   
Дата:   22-02-06 19:05

Съвет от препатил:
Първо учиш шопа, после някой плъгин. Не инсталирай повече от 2 плъгина. Докато ги разучиш и се научаваш как да правиш същото с шопа. В повечето случаи.

Автор: Marillion   
Дата:   22-02-06 19:14

[smilie23] плъгини....

първа  назад  1     всички  напред  последна