Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво би се променило, ако...
Автор: Magdalena   
Дата:   16-02-06 16:26

... се виждаше кой е гласувал за дадена снимка? Всъщност би ли се променило изобщо нещо? По този начин не се ли вижда ако дадени потребители гласуват само за техен познат? Още не смея да пускам снимки тук, но съм виждала в други сайтове че се виждат хората гласували /и оценката/ за дадена снимка? Ясно е, че анонимността е направена с подобна цел... но въпреки това!? Защо наистина не се вижда кой е гласувал за дадена снимка?

Отговори на това съобщение
 Re: Какво би се променило, ако...
Автор: chavo   
Дата:   16-02-06 16:29

още не смея да пускам ама вече смея да давам акъл [smilie18]

Автор: ejko   
Дата:   16-02-06 16:29

Ами тъй като това е нещо, което трябва да се слага допълнително е по коректно да се питаме, защо трябва да се вижда кой е гласувал! И само ако има наистина добър отговор, това може да се направи! А смисъл за мен в това няма!
ако искаш да се виждаш пишеш "злато" или !!! или +++ под снимката и готово! Ное добре, че може и да не се виждаш...

Публикацията е редактирана (16-02-06 16:31)

Автор: Magdalena   
Дата:   16-02-06 16:31

chavo, нали правиш разлика между въпрос и "даване на акъл"? Те завършват с въпросителна - ?

Автор: chavo   
Дата:   16-02-06 16:33

зарежи тая работа и почвай да пускаш[smilie5]

Автор: vga   
Дата:   16-02-06 16:34

[smilie10] [smilie10] хубаво де, защо да се вижда. и какво значение има кой за кой и какво гласува? мене лично не ми дреме дали някой харесва това което и аз, та да се чуствам добре ако видя че някой друг е гласувал за снимка за кояот и аз съм гласувал. гледам като гласувам да оставям послание отдолу и така се разбира че съм гласувал и аз. тоест-въпрос на личен избор е дали да се разбира че си гласувал.като гледам не си много одавна тук и като мине време ще разбереш че се гласува не само за познати а за всяка добра фотография. и аз обичам да гласувам за дадени автори отбрано, но не за всяка тяхна снимка. те са спечелили уважението ми и ми доставят удоволствие-защо да не гласувам за тях определено?

Автор: TpEcHaT   
Дата:   16-02-06 16:35

puskai golo... CICI - DUPETA - TRIYGYLNICI [smilie21]

Автор: ibex   
Дата:   16-02-06 16:38

Треснат нямаш срама [smilie5] [smilie21]