Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за SANYO Charger?
Автор: skandalen   
Дата:   12-02-06 20:06

Купих един Sanyo charger.Има само един индикатор които свети в червено .Според спецификациите времето необходимо за зареждане на четири 2100mah батерии е 13.5 часа.Пише също,че това чудо спира да свети на 17-ия час-(нищо че времето за зареждане е 13.5???)Гледам обаче че индикатора понякога си свети по-дълго време.Въпроса ми е трябва ли да чакам да изгасне индикатора или да приема че 13.5 часа са достатъчни и батериите са готови...

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за SANYO Charger?
Автор: tochnia   
Дата:   12-02-06 20:10

Чакаи.. защото по-принцип за нормален капацитет на акумулаторните батерии се приема 1900-2000-2100mAh.. ама се навъдиха много батерии със 2200-2500mAh и на тях ще им е нужно по-дълго време на зареждане...

Дата:   12-02-06 21:00

Батериите са 2100mah Дано не е прецакано зарядното ,че то ако ида до София откъдето го купих за рекламация по-добре да си купя ново

Автор: int_27h   
Дата:   13-02-06 09:14

Я в тази връзка препоръчайте някое "интелигентно" зарядно с възможност за разреждане на нимх батерии, да зарежда до пълния капацитет на батерията и да има възможност за поддържане на напрежението (дозареждане).

Че съм с 4х2500мах и ми писна, когато не трябва правя по 700 снимки със светкавица, а когато ми потрябват си заминават когато си искат [smilie11]

Автор: bobbyfuego   
Дата:   13-02-06 10:08

MAHA MH-C204W е най-доброто, обаче май в България няма да го намериш.

Ето и ревю

Автор: asahi   
Дата:   13-02-06 10:10

Ataba980

Дата:   13-02-06 21:07

Искам да питам и друго-как стои въпроса със саморазреждането при тези акумулаторчета?При положение ,че са напълно заредени и ги ползвам след време- да кажем след седмица...

Автор: tochnia   
Дата:   13-02-06 23:45

Ами аз доколкото знам и зарядни които могат и да ти разредят батериите преди да ги заредят напълно но не мога да кажа модел..[thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна