Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ДНИ НА NEC В БЪЛГАРИЯ
Автор: asahi   
Дата:   07-02-06 09:59

Получих тази покана и я споделям с вас. Ако админите решат че това е реклама нека я изтрият.
Датата е изтекла, но аз се регистрирах вчера успешно.

Уважаеми дами и господа,

ВАЛИ КОМПЮТЪРС ООД

има удоволствието да Ви покани на

ДНИ НА NEC В БЪЛГАРИЯ

с участието на г-н Майкъл Бейли – продуктов мениджър на NEC Display Solutions Europe GmbH

в конферентната зала “Аудиториум” на Американския университет в София (до зала “Христо Бoтев” в Студентски град) на 07 и 08 февруари 2006 г.
Програма
07.02.2006

11:30 – 12.00 ч. – Регистрация.
12.00 - 12.10 ч. – Откриване.
12.10 – 14:00 ч. – LCD монитори NEC, серия SpectraView – характеристики, възможности, приложение. Калибриране на цветове и тестване с принтерите на HP и компютърните платформи на Apple Centre и Intel.
14:00 – 15:00 ч. – Обяд.
15:00 – 15:45 ч. - Предимства на новата серия GX2 геймърски LCDта от продуктовата линия на NEC.
15:45 – 16.00 ч.- Въпроси и отговори.

ПОДАРЪЦИ и ТОМБОЛА

08.02.2006

9:45 - 10:15 ч – Регистрация
10:15 – 11:30 ч – 32” и 40” LCD дисплеи NEC – характеристики и приложение. Демонстрация на плазмен дисплей NEC T 1000. Сравнение между плазма и LCD технологията.
11:30 - 12: 00 ч - Кафе пауза.
12:00 – 13:00 ч. – Изграждане на видео стена с помощта на LCD и плазмен дисплей. Кратко представяне на графични карти MATROX.
13:00 – 13: 30 ч – Въпроси и отговори.

ПОДАРЪЦИ И ТОМБОЛА

За да се регистрирате за участие, попълнете приложената по-долу регистрационна форма и я изпратете най-късно до 01.02.2006 г. на факс: 962 84 40 или e-mail: parjanov@vali.bg

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА
“ДНИ НА NEC В БЪЛГАРИЯ”

ФЕВРУАРИ, 2006

Дата: ....................
(Моля, уточнете датата (датите), за които заявявате участие).

Име:

Длъжност:

Фирма:

Телефон:

E-mail:

Очакваме Ви!

Туй то.

Отговори на това съобщение
 Re: ДНИ НА NEC В БЪЛГАРИЯ
Дата:   07-02-06 11:00

Интересно - по две теми седмично излизат за ТФТ-та, а когато хората ви дават информация + почерпка никакъв интерес.

Автор: n1x0n   
Дата:   07-02-06 11:30

Ми мен лично малко ми е късно да си правя програмата от 7-ми за 7-ми. Тия от Вали много конспиративно го дават.

Автор: bobihot   
Дата:   07-02-06 13:42

Можеше да се пусне и утре вечерта,
поне дай инфо как е минала и какво да си купим?
Ще пускат ли ДСЛР-и? Май са единствената компутърна фирма не пуснала още?

Дата:   07-02-06 23:13

Мина добре. Прилична организация. Добри лектори - традиционно за западните фирми. Представиха различн нови модели и най-важното - вече има монитор, който покрива АдобеРГБ. Утре ще разгледамматериалите и ще добавя ново инфо.

първа  назад  1     всички  напред  последна