Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Трябва ми спешно Digital photo album на Java
Автор: flup   
Дата:   01-02-06 14:34

Здравеите! Ще ви бъда безкрайно благодарен ако някой успее да ми помогне, намери или насочи в моето търсене. Имам проект по програмиране да се направи дигитален фото албум на Java. По възможност снимките да се съдържат в база данни в таблици от рода на "пейзажи", "потрети", "репортаж" и други подобни. Тъй като сам почти извън срока и ми е много спечено бих се задоволил и с някаква аналогия на тази програма.Да не е много голяма но по възможност и да не е само "preview" и "next". Може и да представлява някаква малка програма която да манипулира снимки...Благодарско!

Отговори на това съобщение
 Re: Трябва ми спешно Digital photo album на Java
Автор: nsirakov   
Дата:   01-02-06 14:55

Демек искаш да препишеш

Автор: morgan   
Дата:   01-02-06 15:03

Eто ти и пищова:)
http://jalbum.net

Автор: flup   
Дата:   01-02-06 15:43

ама това е доста тласта програма трябва ми нешто по като за невеж в Java-ta като мен. Благодаря ви много ако имате още идеи помагайте! Благодаря пак! Демек искам да препиша[smilie3] пак и тази програма е компилирана на мен ми трябва някоя на която да се меша в програмата

Публикацията е редактирана (01-02-06 15:44)

Автор: nsirakov   
Дата:   01-02-06 16:18

За преписване се гони и се пише единица.... особенно след 2007 година [smilie21] [smilie21]

Автор: holden   
Дата:   01-02-06 16:40

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: morgan   
Дата:   01-02-06 23:27

Ами в тази програма можеш много да пипаш. Абе можеш да си направиш албума да изглежда както искаш. Попрочети темите във форума на сайта им и ще добиеш представа за възможностите на програмата.

първа  назад  1     всички  напред  последна