Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Още железа за SONY DSC-R1
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   02-02-06 01:00

Днес минах през Сони - център в ЦУМ.
Вече имаше от аксесоарите за камерата - широк и теле опт.адаптери, както и носача им (SONY VAD-RA).
Направих проба с Sony 1.7x Tele Extender Lens
Монтира се удобно, стои масивно, и солидно. Сваля се и се поставя бързо и лесно.
Само пари да имаш [smilie3]
Впечатлен съм от качеството му. Направих проби от ръка на JPG 400 ISO при варио, приравнено на 200 мм., на ниска скорост- 1/25 s и отворена апертура. Доволен съм от резултата - идеален [smilie3]
Харесват ми тези адаптери - запазват светлосилата и качеството на изображението.
Ползвам подобен Sony Tele Extender Lens и на Leica Digilux 1, също доволно [smilie5]

Общ вид на снимката
1/25 s, f/4.8, 72 mm, iso 400, SONY, DSC-R1, 2006:02:01 16:01:48

отрязък 1

отрязък 2

Отрязъците (crop) съм подбрал така, че да са точно 1/100 на от картината, и да са в интересни участъци. [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Още железа за SONY DSC-R1
Автор: flashman   
Дата:   02-02-06 09:26

Знам ги, Моби, но наистина са им хубави и паричките. Бих си купил някой филтър, ама тях още ги нямат.

Re: Още железа за SONY DSC-R1
Автор: Carlos   
Дата:   02-02-06 09:33

Мддддаааа, и аз се точа на един телеконвертор за Sony V3, ама си държи цена от 340 лева вече една година.

първа  назад  1     всички  напред  последна