Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kak да си направя уеб страница-склад?
Автор: doxr   
Дата:   07-01-06 20:21

Здравейте всички!
Имам 1 задачка и ще се радвам ако някой ми помогне-тук нямам много опит. Та-искам да кача доста снимки, около 5-6 Гб. в мрежата, така , че да ги виждат и други (може и с ограничен достъп). Снимки с размери до 2300х1700, който да могат и да се свалят впоследствие.
Какви са вариантите?

Отговори на това съобщение
 Re: Kak да си направя уеб страница-склад?
Автор: zoomaniak   
Дата:   07-01-06 20:23

Ставаш клиент на някоя хост фирма - дават ти сървърно пространство и там ги качваш. Фирмата фалира и снимките заминават в небитието...[smilie5]

Дата:   07-01-06 20:31

аа, не така ;)
1) искам аз да си го направя
2) нямам излишни финикйски средства [shtrak]

Автор: pinko   
Дата:   07-01-06 20:35

Начи искаш да качиш някъде "на склад" 5-6 Гб снимки, при това безплатно?

Айде, и аз искам, като разбереш как става, обади се.

Автор: Mimic   
Дата:   07-01-06 20:35

Така или иначе ти трябва място нейде из нета, за да ги качиш ... можеш да си направиш и сървър от собственото ПЦ и да ги държиш на харда, а аверчетата да ги аксесват директно от нета ... не ти го препоръчвам като начин ... и след като така или иначе ще трябва да плащаш за място ами вече има страшно много сайтове, които предлагат хостинг за картинките ти ... някои са безплатни други - такива като за 5-6 гиги са платени ... аз това мога да предложа като вариант ... не те виждам сам да си правиш сайт, при положение че задаваш такъв въпрос ... или може да дадеш пари на някой да ти го направи ... [beer]

Та готови сайтове има ми беше мисълта ... ако не си го разбрал от написаното ... [beer]

Автор: zoomaniak   
Дата:   07-01-06 20:37

Еми тогава ти предлагам това www.data.bg ако политиката им не се е изменила до 20 гигабайта можеш да качваш без проблем....но се вижда само в България [smilie5] [smilie5]

Автор: uzunof   
Дата:   07-01-06 20:55

купуваш си една изтрещяла машина (Pentium II 300, 64RAM, HDD-6GB) за 50лв, слагаш някакъв Linux, пускаш един Apache web сървър и готово :)
Максимално евтино, надеждно и удобно за ползване.

Дата:   07-01-06 20:59

Мерси М
Можеш ли ми препоръча къде да си направя сайт-за начинаещи, безплатно. Явно няма да са 5 ГБ накуп..

Дата:   07-01-06 21:04

Да, това е хардуерния вариант, но аз търся да е само он-лайн.
Мерси все пак [beer]

Автор: gbdesign   
Дата:   07-01-06 21:09

Miatka6 snimkite na 2 DVD matrici i mi gi pra6ta6 s kurier i az ti gi hostvam na sarvar.... bezplatno[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна