Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Филтри и конвертори за Panasonic FZ30
Автор: ksuhorukov   
Дата:   03-01-06 12:18

Въпроса е какви филтри могат да се слагат на този фотоапарат (техническите изисквания към тях). Гледам във Фотопавилион (www.***************) има интересни неща. Съвместими ли са с този апарат? От къде могат да се намерят и на какви цени? Някой ползва ли подобни и в какво точно се изразява предимството (за филтрите става дума).

Отговори на това съобщение
 Re: Филтри и конвертори за Panasonic FZ30
Автор: CYPER   
Дата:   03-01-06 19:17

Ми всичко, що е на 55мм може да се слага теоретически - аз имам 4 макро лещи и 3 филтъра и са ток и жица отвсякъде [smilie24]

Даже могат един върху друг да се слагат - като ги ръгна отпреде 7 парчета и от фотоапарат става базука [smilie18], чак ще ми откършат обетива [smilie18]

А какво правят филтрите чети ТУК и ТУК

Дата:   04-01-06 07:57

Cyper, ще споделиш ли какви са точно макролещите и филтрите.

Дата:   04-01-06 11:49

Хайде де, толкова много от вас имат тия панасоници...сигурен съм, че половинта имате филтри и конвертори...

Автор: CYPER   
Дата:   04-01-06 19:01

Филтрите са марка Fujiyama, а макро лещите са Fox - купени са от Ebay на обща стойност от 34 британски паунда [shtrak]

Снимки с макро лещите можеш да видиш в дългата тема за FZ30, където се обединяваме [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна