Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За предложението на Elrisha и коментарите
Автор: redfive   
Дата:   31-12-05 15:35

Съжалявам, че пиша по вече затворена тема. Правя го, защото харесвам този сайт и ми се иска да има повече възможности за по-приятно прекарване тук.

Не е хубаво да се ограничава който и да е. Имам многогодишен опити с форуми и това не е добро решение. Идеята на boni за уведомяването е добра, но решението ще бъде субективно. Хубаво е всичко да е в рамките на някакви зададени правила.

Та в този ред на мисли смятам, че ще е по-добре да се въведат някои функционалности във сайта:

1. Рейтинг на потребителите. Да се определя по някаква формула - снимки/точки или каквото там. Важното е да важи за всички. По този начин ретингът ще се вижда и мнения написани от потребители без или с нисък рейтинг ще си личат отдалеч и няма да се взимат под внимание (вместо да се ровиш из профили и да се чудиш кой е този "експерт").

2. Възможност за игнориране на потребители. Не са ти приятни коментарите на някой? Няма проблем - игнорирай го. Просто няма да виждаш повече мненията му.

3. Гласуване за мнения. Става малко сложничко, но по този начин всеки ще може да се съгласява или не с мнението на другите.

Re: За предложението на Elrisha и коментарите
Автор: pepi   
Дата:   31-12-05 15:37

Само глупости,тва ми е мнението...
Автор: yanee   
Дата:   31-12-05 15:42

redfive, според мен, предложенията ти не са добри[smilie23]

обмисли ги още веднъж! [beer]

Автор: nsirakov   
Дата:   31-12-05 15:48

еле пък точка втора....
Автор: Mimic   
Дата:   31-12-05 15:51

Той Бони каза, че ще го зарият с контра и реконтра предложения ... [smilie5]
Автор: den_den   
Дата:   31-12-05 15:59

Само не ми е ясно що на никой НИКОЙ профи не му дреме кво им пишат под снимките, ако изобщо качват снимки тук де. Ми вижте колко качени имат Никсън, или Джъмбо...сигурно щото не могат да снимат и следва мнението им да не се зачита. Смех голям.
Автор: niavaah   
Дата:   31-12-05 16:01

q-va i vtora to4ka [smilie24]
Автор: nikolayradev   
Дата:   31-12-05 16:02

СВОБОДА,БРАТСТВО,РАВЕНСТВО..[smilie24]

АЗ ОТИВАМ КЪМ МАСИТЕ..[smilie5]
Автор: tenax   
Дата:   31-12-05 16:05

добре де толкова ли не можете да си наложите да не обръщате внимание на мненията, които не са ви приятни.....
или ви е страх, че като се изкаже едно такова мнение и останалите ще се подветат по него и няма да ви сложат така жадуваното златце..... [smilie19]
Автор: Георги   
Дата:   31-12-05 16:06

т.2 - добре.

другите не струват
Автор: redfive   
Дата:   31-12-05 16:08

pepi - имаш и ти право на мнение

yanee - от мен нищо не зависи

nsirakov - просто като идея

Mimic - [smilie19]

den_den - съгласен съм с теб... май няма добро решение, което да огрее всички.

Айде весело посрещане на Новата година [smilie5]

Дата:   31-12-05 16:09

Ммммне съм съгасен с т.2 ... как ще пиша "става" под снимките на Георги ... [smilie5]
Автор: next_time   
Дата:   31-12-05 16:30

Наи просто да има опция "само гласуване" , така или иначе повечето от добрите тук не качват снимки за да научат нещо и то от хора под тяхното ниво.Просто ни сверяват часовника.А защо да няма отделна секция "критика" ,то и сега я има но админите качват каквото решат.Там също можеш да се учиш.Да може например всеки да качва 1-2 снимки за критика но не повече защото става като в "избрани" - след 24 ч. никои не ги вижда.Ако искаш да качиш нова сваляш старото.
Така всеки получава каквото иска ако го поиска.
А ако вълка е сит и агнето цяло трябва да се огледаме за овчаря.
Автор: den_den   
Дата:   31-12-05 16:33

redfive , не е необходимо да се търси "решение"...това се опитвам да кажа. Който се взема много насериозно и трепери от "неприятни" коментари, ей го пазара -- нека там се доказва. Готин купон на всички[beer]
Автор: elrisha   
Дата:   31-12-05 16:41

а който не се взима на сериозно - да прави "голи" регистрации като ден-ден и само акъл да дава![smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6] [smilie6]
Автор: de5   
Дата:   31-12-05 16:49

Какво Ви пречат мненията когато не съвпадат с Вашето

предлагам следния принцип

ЕДИН ФОРУМ

ЕДНО МНЕНИЕ

ЕДНА СНИМКА

ЕДИН КОМЕНТАР

ЕДИН ЦЕНЗОР - redfive

Е ДА АМА НЕ, ЩОТО РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е:

ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ

има такива форуми

НЕ ВИ ЛИ СЕ Е СЛУЧВАЛО да имате грешно мнение и точно форума да Ви помогне да влезете в час

Бони е направил разумото и е разделил за сега темите на три.

Публикацията е редактирана (31-12-05 16:57)
Автор: Faber   
Дата:   31-12-05 21:00

хубаво е да има рейтинг на авторите... нормиран... спрямо броя на снимките...
Ако се въведе точка 2ра съвсем блажно ще стане под снимките... нека всеки който застава зад определен ник да може да пише.. независимо дали му харесва на автора... то ще се види има ли основание или не..

"ЗА" без 2ра точка... [smilie24]
Дата:   31-12-05 21:07

Ти имаш 32 снимки, аз ще изпраскам 100 бози и ще имам 3 пъти по-висок рейтинг от теб ... несериозен ми се вижда тоя подход, рейтингът да се определя според броя на снимките ... [beer]
Автор: Faber   
Дата:   31-12-05 21:13

Мимик... нормиран означава точки делено на броя на снимките (или среден брой точки на снимка)... + разни други поправки и коефициенти...

Това ще обезсмисли броя на снимките като количество а ще наблегне на качеството (или поне доколкото може да се разчита на оценката му).

Публикацията е редактирана (31-12-05 21:14)
Дата:   31-12-05 21:15

Мммм пак не става, некой идиот с некой щастлив кадър с 400-500 точки може да изтрие всичките си останали бози и пак ще е на далавера ... ако не си прочел затворената тема по-надолу, Бони е обяснил как ще бъде ... [beer]
Дата:   31-12-05 21:16

Ей на, чети ... https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=270626&t=270626&phorum_uriauth=
Автор: boni   
Дата:   31-12-05 21:23

приятели, празнувайте, не се занимавайте с глупости.Колкото хора - толкова мнения, не можем да угодим на всички .
Казах ви вече, ще решим проблема със злонамерените и обидни коментари под снимките.Казах ви ка.
Бъдете спокойни.
Весела нова година![beer]
Дата:   31-12-05 21:27

Мдам, весела [beer]
Автор: plamennk   
Дата:   31-12-05 21:31

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]
Автор: GOSPODIN   
Дата:   31-12-05 23:18

М-да , ако се забрани за известно време да се качват снимки на котки прозяващи се , котки излежаващи се или просто снимани за спомен, рейтингите на много видни форумци ще паднат драстично:)
Бони, трябва да има и дефиниция , какво значи "злонамерен коментар" иначе ...за умрелия или хубаво или нищо....[smilie5]

Ха да ни е честита новата 2006! [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена