Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 за Елриша
Автор: papi   
Дата:   11-12-05 19:14

ето

Публикацията е редактирана (11-12-05 19:39)

Отговори на това съобщение
 Re: за Елриша
Автор: Mimic   
Дата:   11-12-05 19:18

Баси ... " ... целият текст е в пълното издание ..." [smilie9]

Автор: Стоев   
Дата:   11-12-05 19:22

Папи, ко пиеш неделя вечер? [smilie11]

No Subject
Дата:   11-12-05 19:23

Публикацията е редактирана (11-12-05 19:24)

Дата:   11-12-05 19:24

След тостове с 1 тон ракия и 5 тона вино 5-има студенти осъмнаха в полицията, 3-ма македонци от ЮЗУ се биха с благоевградчанин, ранени в катастрофи в Добринище, Предел, Градево
4000 заляха Банско, евтините цени изпомпаха част от момчетата и момичетата в частните механи и хотелчета в съседните села, ресторантьорите отчетоха: Всичко бе пълно, както миналата година, наблягаха на червения еликсир и местните мезета

Над 4000 студенти купонясваха в Банско за 8-ми декември
Над 4000 студенти празнуваха в Банско. Цялата леглова база и над 200-те механи и кръчми бяха окупирани от празнуващите. Без сериозни произшествия премина празникът, в полицията в Банско са подадени само няколко сигнала за откраднати мобилни телефони, лични карти и други вещи. Имало е свада между 4-5-има студенти във вила “Рока” в центъра на града, където Кирил Стоянов, Иван Петров, Стефан Джамов, Макавей Стефанов и Иван Гарджов след порядъчно пийване започнали разправия помежду си. Младежите са арестувани за изясняване на случая.
Студентка се обърна с автомобила си на пътния участък между Банско и Добринище около 22.00 ч. на 8 декември. 26-годишната Ива Даскалова от София с управляваното от нея “Пежо 106” поради несъобразена скорост се обръща на десен завой. В резултат на катастрофата е пострадала приятелката й, 15-годишната Валентина от София, която е с леки наранявания.
Броят на посетителите бе както миналата година, отчетоха хотелиери, ресторантьори и механджии от Банско. Завишен е броят на гостите в механите и хотелите в съседното Добринище. Управителят на механа “Чардака” в Банско Методи Хаджиев каза,...
ВАНЯ ГЕОРГИЕВА СИЯНА АНИНА
целият текст в пълното издание...

ПЕДАГОЗИТЕ ОТ БЛАГОЕВГРАДСКО СЕ ВДИГНАХА
Учителите от Югозапада за 1 час не влязоха в клас, от понеделник спират учебните занятия

Учителите от VIII СОУ първия час останаха в учителската стая
Стотици учители от Пиринско вчера стачкуваха предупредително 1 час и обявиха готовност за целодневни протести от понеделник. Педагозите от VIII СОУ в Благоевград първия час не влязоха в класните стаи, като останаха в учителската стая. Непедагогическият персонал ги подкрепи. Подобна бе картината в повечето училища в областния център, с малки изключения на училищата, където има синдикални секции, предупредили в законния срок директорите, стачката започна. С декларация в подкрепа на преподавателите излезе ученическият парламент при Природо- математическата гимназия “Акад. Сергей Корольов”.
“Намираме исканията на учителите за по-високо заплащане за напълно основателни и солидно обосновани, при необходимост ще подкрепим демонстративно стачката. Подкрепяме идеята, лансирана от МОН, за заплащане на учителския труд според заслуги и постижения на учениците им и изразяваме надежда за постигане на споразумение между учителските синдикати и правителството и разрешаване на проблема в най-кратки срокове, без да се налага прекъсване на учебно-възпитателния процес, се казва в документа, подписан от всички членове на парламента.
Третия учебен час стачкуваха учителите в ПМГ и Националната хуманитарна гимназия “Св. Св. Кирил и Методий”. Предложението ни бе заплатите да се увеличат на 3 етапа - с 6 % от 1 януари, с 5 % от 1 юли и с 4 % от 1 октомври 2006 г., коментира председателят на секцията на Синдиката на българските учители при КНСБ в НХГ Бонка Ичкова. Отговорът от страна на правителството бе 3 % от 1.I. и 6 % от 1.VII., а през септември-октомври щели да паднат паралелките, в които няма набрани достатъчно деца и се закрият маломерните, от уволненията там щели да “дойдат” пари за увеличение на заплатите ни. Това обаче не е вдигане на заплатите, а съкращение на учители, нека не забравяме, че на 22 ноември министър Даниел Вълчев гарантира с подписа си, че няма да има уволнения на учители. 6 % увеличение на заплатите ни означава вдигането им с чисто 10-12 лв. От понеделник започваме целодневни протести, това не означава, че учениците не са на училище, напротив. Искам да подчертая, че за времето, в което сме в ефективна стачка, ние не получаваме заплати. Къде са предизборните обещания на...
ДИМИТРИНА АСЕНОВА ЛИДИЯ МАНЕВА

ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ СЕ СРЕЩНАХА В МЕЧИЯ ТУНЕЛ НА ГКПП - ИЛИНДЕН-ЕКСОХИ
Откриха пътя за Драма след 61 г. лелеене
Георги Първанов обяви в Хаджидимово: Само с тютюна няма да станем европейци

Георги Първанов обяви за открит граничния терминал
Около 13.30 часа вчера президентите на Република България Георги Първанов и на Република Гърция Каролас Папуляс официално прерязаха лентата на новия ГКПП - Илинден-Ексохи. Това се случи в средата на мечия тунел, който от вчера според подписаното преди това споразумение в Драма вече е “Тунел на българо-гръцката дружба”. Г. Първанов според българската традиция преряза лентата, гръцкият държавен глава разби в асфалта огромен нар за късмет. Гръцкият депутат Ставрос Дайлакис направи оригинален подарък на двата гранични пункта - две кучета-бебета, порода хъски, кръстени България и Гърция.
В словото си двамата президенти изтъкнаха важността на дългоочакваното събитие и поздравиха стотиците присъстващи. За 40 минути вече може да се отиде в Драма, да се видиш с близки и партньори, да пиете по една драмска ракия и да се прибереш обратно.
Пред самия граничен пункт се завиха хора и всички пяха емблематичната песен “Дуйни ми, дуйни, тих ветрец,...
КРАСИ ТЕРЗИЕВА

В ПОСЛЕДНИЯ СИ РАБОТЕН ДЕН ЕКСШЕФЪТ НА РЗ “ПОЛИЦИЯ” Д. БАЛЕВ ПОСЕТИ СЕМЕЙСТВОТО НА ЗАГИНАЛИЯ В АКЦИЯ “РЕСПЕКТ”
Бащата Райчо подписа протокол да не се саморазправя с петимата полицаи, участвали в ареста-убийство на сина му Ангел Чората
Потвърдена версия: Хвърленият коктейл “Молотов” в централата на полицията в Благоевград е целел кабинета на ген. Б. Янев, дърветата попречили на терориста да успее

Р. Димитров
Началникът на служба “Полиция” в РДВР - Благоевград, вече бивш, Димитър Балев посети дома на загиналия в операция “Респект” Ангел Димитров-Чората. Официалното посещение е било по повод постъпила информация, че семейството на Чората отправя закани за мъст срещу участвалите в акцията полицаи. Балев е съставил предупредителен протокол, който лично бащата на жертвата Райчо Димитров-Чората е подписал. Според коментарите в РДВР хвърлената преди седмица самоделка, тип “Молотов”, в сградата на полицейската централа е целяла сплашване...
ИВОН ПОПОВА

СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ В ОКРЪЖЕН СЪД - БЛАГОЕВГРАД
Освободиха арестант, защото в килията не може да прилага диетата на д-р Емилова

Е. Хавальов
С домати и краставици при специален хранителен режим се захранва в ареста Евгени Хавальов от гоцеделчевското село Абланица, който е обвинен в участие в организирана група за трафик на хора, скандалният факт бе обявен вчера на заседание на Окръжен съд - Благоевград, на което адвокатът на Хавальов Пенко Ненов поиска той да бъде пуснат на свобода. Информирахме, че задържаният гладува 15 дни в ареста, но от 5-ти декември е започнал да приема храна. Захранването се извършва под лекарско наблюдение и със специални хранителни продукти, пред магистратите бе обявено, че е препоръчан хранителният режим на диетоложката на д-р Емилова. Продуктите, с които се храни в момента младежът, са много скъпи и надхвърлят значително дневната разкладка, предвидена за един арестант, бе коментирано в съдебните кулоари. Според съдебния лекар, разпитан на откритото заседание, състоянието на Хавальов е добро, но предвиденият диетичен режим е почти невъзможен за прилагане в условията на...
ТЕО НИКОЛОВ

Уличеният за наркотрафикант Стоян Гецев: Случаят “Чората” не е единственото полицейско насилие, в ареста ме биха

Ст. Гецев
Новото ръководство на РДВР - Благоевград, в лицето на директора подп. Кирил Георгиев, началника на РЗ “Полиция” Йордан Златинов и на РЗБОП Пламен Мичев, не трябва да позволи да се допускат повече полицейски своеволия, заяви вчера пред “Струма” Стоян Гецев, популярен с прякора Кравата. Той поиска думата и обяви: Случаят с покойния Ангел Димитров-Чората, срещу когото полицейски служители използваха несъразмерна сила, не е единствен. Чрез в. “Струма” искам да призова новото ръководство на РДВР - Благоевград, Софийска окръжна военна прокуратура и МВР да обърнат особено внимание на моя случай на фона на разигралата се трагедия с Чората. В ареста на РДВР - Благоевград ме биха, сега ме съдят за “нападение над охранител”. Аз съм само един от пострадалите от произвола на служители от РДВР - Благоевград.
Бях арестуван заради заловена на ГКПП - Кулата пратка с 19 кг хероин. Нямам нищо общо с наркотика, намерен в колата на гърка Милиос Харалампос. Въпреки това ми предявиха обвинение в съучастничество. Попаднах в следствения арест в Благоевград, където върху мен беше упражнено насилие. На 02.09.2005 г. трима полицаи намериха в ареста мобилен телефон, който не беше мой, а на друг човек. Отведоха ме в някаква стая, сложиха ми белезници отзад на гърба и започнаха да ме удрят с палки и юмруци. Най-усърден беше полицаят Румен Янев-Боксьора. Потече ми кръв от носа и веждите, накараха ме да пиша показания, каквито полицаите искат. Не ми бе разрешено да ползвам медицинска помощ, да...
СТОЯН ГЕЦЕВ, с. Ключ, община Петрич

ЧИНОВНИЦИ “СИРОМАСИ”
Митничарят от Петрич Д. Мандаков: Искаме заплати по €1000

Д. Мандаков
Митничарят от Петрич Димитър Кирилов Мандаков, служител в РМУ - Кулата, предложи да се повишат заплатите на митническите служители в България. Аз съм митничар с 18-годишен трудов стаж, получавам 323 лв. заплата, от която се удържа данък. Колегите гръцки митничари със същия стаж получават 1800-2000 евро, каза за “Струма” Мандаков, който е служител по трудови правоотношения. Предложението му бе подкрепено и от други негови колеги.
Преди 2 г. Мандаков изпратил предложение до тогавашния министър на финансите Милен Велчев за допълнителни социални привилегии за митничарите. Никой не обърна внимание на моето предложение, но то е валидно и днес и искам чрез вестника да го предложа на вниманието на новия финансов министър Пламен Орешарски, каза Мандаков. Освен повишаване на статута на митническия служител /има се предвид повишаване на заплатите...
ЕЛЕНКО ДИМИТРОВ

ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА В ПАРОВА ЦЕНТРАЛА НА ОБОГАТИТЕЛНА ФАБРИКА
2-тонен железен комин се срути в “Мини Бобов дол” и уби 24-годишен ерген

24-годишният Бисер Василев Методиев от Кюстендил загина при трудова злополука, заедно с баща си Васил режели желязо за скрап в обявената за ликвидация парова централа в обогатителната фабрика в “Мини Бобов дол”. Бисер и баща му приключили работния си ден в четвъртък, но Бисер се върнал, за да вземе забравен инструмент, и в този момент се откъсва от основите си - 4 железни крака, двутонен железен комин и пада върху...
ЙОРДАНКА ПОПОВА

Автор: nicoldy   
Дата:   11-12-05 19:25

http://www.struma.com/contents_def/society.html
нещо такова може би.
в началото си помислих какво общо има елриша с черната хроника....[ezik]

Re: No Subject
Дата:   11-12-05 19:25

ами не четещ къде трябва под линка писах къде е текста но...

Дата:   11-12-05 19:26

Папи, що ни правиш на маймуни ба? [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   11-12-05 19:26

Стоев, цъкни отстрани на "лайфстайл" мисля, че беше ... [beer]

Дата:   11-12-05 19:27

Публикацията е редактирана (11-12-05 19:28)

Дата:   11-12-05 19:29

Мимик, не можах да го мерна, иначе гледам в благоевградско яко го дават [smilie24] [beer] [beer]

Дата:   11-12-05 19:29

Публикацията е редактирана (11-12-05 19:30)

Дата:   11-12-05 19:33

Папи, ти кво вървиш и с парцала след себе си ве ... голям чистник ... [smilie5]

Стоев, гледай на nicoldy линка - същото е ... [beer]

Автор: pinko   
Дата:   11-12-05 19:35

Папи, мноу си тайнствен бе...

Дата:   11-12-05 19:35

Видях го http://www.struma.com/contents_def/society.html

Папи - Президент, а този дето е снимал да си купи нова сапунерка [smilie24] [beer]

Автор: royal   
Дата:   11-12-05 19:40

Стоев ela be ela be myjkar da te snimame cvetno u makedonsko [smilie18] pa ako bega6 brzo ke izvadim "canon4etata" i kat te zapukame ...papapapa ...du dupnica se 6e ti pukat u6ite[smilie25] [smilie7]

Дата:   11-12-05 19:43

nema se ibavate s papi oti ke vi ru4a gazo boi[smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   11-12-05 19:44

Обчаче не ми стана ясно в изречението "хората на изкуството виждат във вагината нещо друго" какво е това другото, дето го виждат тези иначе толкова приятни хорица.

Автор: SLR   
Дата:   11-12-05 19:47

asahi,то това малко като лафа за гинеколозите,дето намирали мъка там където другите намират радост[smilie18] [smilie18] [smilie18]
[beer] [beer] [beer]

Дата:   11-12-05 19:50

Бивша студентка в ЮЗУ ..znaeh si az taz moma ne e samo talantliva ..ima si i zakvaska ... makedonska maq
po na6iq krai i pieneto i e..ops e po mnogo
След тостове с 1 тон ракия и 5 тона вино 555 студентkи осъмнаха s kavaleri v krevat4etata[smilie18]

Автор: optima   
Дата:   11-12-05 19:51

Svetnete me i mene ,che ne razbrah[smilie18] {"хората на изкуството виждат във вагината нещо друго" }[beer] [beer] [beer]

Дата:   11-12-05 19:52

royal написа:

> Стоев ela be ela be myjkar da te snimame cvetno u makedonsko
> [smilie18] pa ako bega6 brzo ke izvadim "canon4etata" i kat te
> zapukame ...papapapa ...du dupnica se 6e ti pukat
> u6ite[smilie25] [smilie7]
Ти ли снима с панасоника бря?
Таз фотка ако си я праскал с ФЗ30, да та и** у фотографа и у фотоапарата, дето си ползвал[smilie19] [ezik] [ezik] [ezik]

[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (12-12-05 07:47)

Автор: pinko   
Дата:   11-12-05 19:53

Кво, кво...кво виждали и къде по-точно трябва да се гледа, че да се види[smilie5]

Брей, тия хората на изкуството кви работи гледали и не само гледали, ами и виждали...

Искам и аз така като хората на изкуството пък...

Дата:   11-12-05 19:57

stoev ..az sam pejzajist impresionist hedonist... ne sym portretist ... na tozi etap ..o6te sum mlad i nedorazvit talant ... ne sym az , ne me biite , kat porasna ..moje https://photo-forum.net/joro/emoticons/fam06.gif
https://photo-forum.net/joro/emoticons/fam06.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/trink30.gif
nazdrave

Автор: elrisha   
Дата:   11-12-05 19:58

преди да бързате да се подигравате..да взема и аз да погледна статията...явно има да се обяснявам "това не съм го казала аз" ама нейсе...[cool]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна