Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Относно фото зона ...?
Автор: RAFA   
Дата:   01-12-05 11:26

Съжалявам за темата ама уебмастера втори ден не ми е отговорил на мейла и питам тук .Поръчах снимки през фото-зона,трябва ли да чакам някой да ми се обади на телефоните за контакти за да потвърдя заявката ? Колко време отнема доставката до Варна? И въобще работи ли тая фото-зона ?

Отговори на това съобщение
 Re: Относно фото зона ...?
Автор: boni   
Дата:   01-12-05 12:36

Извън София е до 3 раб. дни засега.От средата на декември снимките ще могат да се получават във всички магазини на 2be в страната и ще става по-бързо.Отговорихме на мейла ти още вчера.Би трябвало да ги получиш днес.[beer]

Автор: RAFA   
Дата:   02-12-05 16:21

Така да уточня е-мал не съм получавал от вас... ама карай, в крайна сметка днеска снимките пристигнаха благополучно в центална поща град Варна....а не както е описано в "услугата" цитирам : " Готовите снимки ще се получават в магазините на Happy фото или с куриер на посочения адрес. " Повисях малко на опашка голяма работа в пощата служителките са много любезни [smilie5] нали знаете ... разочарован съм и от това че някой съдистично беше урязал снимките с теслата ... и половината от някой снимки може да се каже че я няма .. така че за първи и за съжаление последен път позвам услугите на сайта .... айде наздраве по хубаво от фотото до мене нема [ezik]

Автор: Стоев   
Дата:   02-12-05 18:25

Дай някоя снимка сканирана или фотната да дзяпаме [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: J0R0   
Дата:   02-12-05 22:09

Нашата уговорка с Хепи фото е да изпращат снимките до адреса на клиента.
Каква централна поща, какви опашки!
Ако Хепи не изпълняват договорените условия, ще се наложи да преразгледаме отношенията си с тях.

Моля ви, ако има и други случаи на такова отношение да ни пишете на мейлите.

Автор: dragoste   
Дата:   02-12-05 22:12

кваетая фото зона [smilie11] [smilie11] [smilie11] [shtrak] [shtrak]

Автор: dragoste   
Дата:   02-12-05 22:14

[shtrak] [shtrak] [shtrak] [smilie25] [smilie21] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

наистина говоря

първа  назад  1     всички  напред  последна