Автор: Grandpa
Дата: 01-12-05 03:55
Питах преди и имаше няколко ценни отговора. Нещо не ми се отдава да изровя темата (аз ли съм, сайта ли - няма значение). Както и да е. Значи върти ми се беглата мисъл (това си е направо виц - у мене и мисъл!) да изтаковам мамата на семейния бюджет и да спретна някакво малко домашно студио. Също така със смътната идея, ако стане добре, да го разнасям по места за портретчета (предимно познати и семейство...поне на първо време). От една седмица чета интернетските форуми за осветление, кое и как и много полезна информация се намира. Обаче мама му стара всеки като показва едни големи хамбари, дето му е студиото...Е аз толкова място нямам .
Та така и не можах да намеря отговор - колко място е небходимо за що-годе нормална работа с хора (ясно е, че бутилки, бонбонки и т.н. снимане на продукти ще изисква по-малко)?
Другото, което се чудя е дали да инвестирам в студийни светкавици - "китче" като това напримвр или за абориген като мен е по-добре да взема още 1-2 "нормални" светкавици, дето да ги паля "мастер-слейв"?
Та ще помоля хората с "домашно портативно" студио за каквото говоря да си кажат опита, па ако и сложат някоя снимка на оборудването и на резултати - ще съм им много благодарен.
Публикацията е редактирана (01-12-05 03:58)
|
|