Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За Наводненията
Автор: TheJoshuaTree   
Дата:   18-11-05 20:04

Някой може ли да ми каже къде да намеря информация с равносметката от наводненията - жертви, ранени, щети, помощи и т.н.
Искам да я включа към едно слайдшоу.

Отговори на това съобщение
 Re: За Наводненията
Дата:   18-11-05 20:17

Ееее, дайте акъл малко, де!!!

Автор: Borisoff   
Дата:   18-11-05 20:21

Нещо утихна форума.
Аз не знам - питай битивито...
Те най-много приказват за наводненията май

Автор: begemot   
Дата:   18-11-05 20:32

Пробвай да се свържеш с Постоянната комисия за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи - основно те трябва да разполагат с обощена информация за ситуацията в страната. Инак по общини разполагат с местна информация.

Дата:   18-11-05 20:33

Я, Бленда 2 да се появи на хоризонта, тогава:)))

Дата:   18-11-05 20:44

Да намериш нещо полезно в правителствения сайт е просто чудо!!!
Вече питах де що имам познати по медии и новинарски сайтове, никой не знае броя поне на жертвите, БАСИ СМЕШКАТА!!!

Автор: cvetomir   
Дата:   18-11-05 21:25

http://www.cp.government.bg/about.php?dat1=930
Това е в сайта на гражданска защита има някои данни.

Дата:   18-11-05 21:33

Благодаря, Цветомир! Има доста полезно инфо, но броя на жертвите пак липсва. Според това, което аз изрових загиналите са 17, ако някой има други данни нека сподели източника.

Автор: cvetomir   
Дата:   18-11-05 21:46

Аз мисля, че са по-малко /12 или 13/, но точна статистика няма къде да се намери. Можеш да отправиш запитване до МС или Гражданска защита и по закона за достъп до обществена информация и до 14 дни би трябвало да ти отговорят. Много е бавно обаче... Аз имам снимки на една от загиналите /как водолази я вадят и изнасят на носилка/. Имам и други снимки от наводненията. Ако някой иска да прави сборен клип за наводненията на автори от форума, може да му пратя нещо.

Автор: lukcheto   
Дата:   18-11-05 21:48

Че, то гласност за тези наводнения НЯМА, аз също преди месец търсех информация, нищо[smilie11] [smilie11] [smilie11] И кадри няма, освен тези на Колов и може би други за които не знам...[smilie10]

Дата:   18-11-05 21:52

Голяма смешка се оказва цялата история[smilie10]
Можеш да намериш стотици материали, как всеки ден се увеличава броя на загиналите от Катрина, примерно, или наводненията в Китай, и нищо за равносметката от наводненията у нас.
Много странно!!!

Дата:   18-11-05 21:58

Джошуа, дам чак е смешно вече с това постоянно тръбене за щетите от Катрина[smilie10] [smilie10] [smilie10], но какво да се прави...[smilie10] Аз се чудя защо за събитията в БГ толкова усилено се мълчи[smilie11]

Автор: kolov   
Дата:   18-11-05 22:24

Лукче така е,"дръж народа в мъгла всичко да му е ясно"-мотото на Българските политици. В Костенец се удави мъж който събираше скрап за стотинки-дива държава,и 1 жертва за Ихтиман

Дата:   18-11-05 23:31

Колов, гадно е, особено за хората които живеят извън градовете, направо са мъченици[smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна