Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 За poly_the_girl ... отново
Автор: Frida   
Дата:   04-06-04 15:03

За мен poly_the_girl е явление, а не конкретна личност. И то много полезно явление.
Ако се опитате да не се обиждате от нейните нападки и я разгледате малко по-обективно (на мен ми е лесно - за мен нищо не е казвала), ще видите, че поли е една необходимост. Тя е като клапа на напрежението, като злодея във филмите, като задния двор на нашето съзнание, като обратната страна на луната. :)
Тя е най-тъмната наша страна и казва неща, които всички си мислят, но никой не казва заради доброто си възпитание. Нека си признаем, че понякога преглъщаме критиките си, за да не обидим някой приятел или за да не си създадем враг. Докато тя е свободна, тя не носи отговорност пред никой заради анонимността си. Тя не се съобразява. Освен това всеки може да бъде нея. Всеки може да влезе някъде нерегнат и да напсува някой друг от нейно име, така че тя да обере парсата. :)
Поли е като жълтата преса за обществото - отблъскваща на места, абсолютно неизбежна и много полезна.

Отговори на това съобщение
 Re: За poly_the_girl ... отново
Автор: TPECHAT   
Дата:   04-06-04 15:06

mda Poly rulz! [smilie9]
[beer]

Автор: J0R0   
Дата:   04-06-04 15:10

Въпросът не е в това какво казва Поли, а начинът по който го казва.
Едно и също нещо може да бъде казано, достатъчно ясно и без да обижда непременно, а може да бъде казано и тенденциозно обидно.

Когато някой не е прав за нещо, можеш да му кажеш "съжалявам, но не си прав" и да изложиш аргументите поради които мислиш, че не е прав, но можеш да му кажеш и "абе, педал, що не одиш да се отшлякаш заднешката"

Автор: junior   
Дата:   04-06-04 15:11

да се отшлякаш заднешката[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: zyl_oiliuff   
Дата:   04-06-04 15:14

айде фенклуба на поли се събуди[smilie5]
ще позяпам още малко цирк[beer] [smilie19]

Дата:   04-06-04 15:24

Ми, петък следобяд е, време е да започва купона :-)

Дата:   04-06-04 15:25

Ама функциата на поли е на злодея, тя не може да бъде любезна, иначе няма да си върши работата. Не прочете ли какво съм написала? Или само го видя отгоре от горе и си помисли че я защитавам?
Не я защитавам, обяснявам я.

Автор: zyl_oiliuff   
Дата:   04-06-04 15:25

обилно полят с [beer]

Дата:   04-06-04 15:31

Бе, прочетох го, ама кво да правя, като на мен не ми е полезна.
Полезни и необходими за сайта според мен са други, а не точно Политата.
Мечтата ми е в тоя сайт да има повече фирми като Самсунг и Панасоник и по-малко Полита.
Пък който я смята за много полезна, да вземе да си я осинови.
[beer] [beer] [beer]

Дата:   04-06-04 15:41

ти не си равен на сайта :) колкото и важен да си за сайта
на мен например ми е полезна, щото като видя снимки с посредствени голи каки дето са на първите места в класациите и се чудя кой точно от всички 100 луди дето са гласували да взема да си осиновя.

Автор: feon   
Дата:   04-06-04 15:43

JORO, [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   04-06-04 15:52

Frida - почни с мен. Обещавам да слушкам, да не гледам много голи каки, да си ям пюрето и да не чупя играчките на другите деца.
[smilie25]

Дата:   04-06-04 15:54

тогава не те ща .. аз си падам по-лошите момчета [cool] undefined

Автор: plam   
Дата:   04-06-04 15:58

пробвай с мен[smilie19]

Автор: Mesechina   
Дата:   04-06-04 16:00

Според мен въпросът не е в това, какво казва Поли, а начинът по който всички реагират на казаното от нея/него.
И кой/ято и да е тя, постига целта си, сигурно много се кефи на факта, че винаги се намират хора, които си разменят любезности в нейна чест.

Автор: maceman   
Дата:   04-06-04 16:03

реагират засегнатите лично - другите по стара БГ традиция, клатят глави разбиращо и тънко се усмихват под мустак :)))

Дата:   04-06-04 16:03

Frida - ти на обещания ли вярваш, бе?!
Питай адаша колко съм лош, той ще ти каже...
Всъщност, вече го каза в една друга тема.
[smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: joroD   
Дата:   04-06-04 16:09

ne si losh, prosto nosish dushata na sluga, puk se pravish na shirokoskroen gospodar, 20 put ti go kazah otkrito, no ne go razbra.
aide, ako shte si hodia ne me spomenavai poveche
puk firda burzo shte te nadushi kuv si shto si, znaesh kak sa jenite s akul v glavata si

Автор: pardon   
Дата:   04-06-04 18:05

Frida, neka da vmetna i az nesto: kogato te kritikuvax ti kakvo mi kaza: ne si gubi vremeto!! kato az se opitvam da kritikuvam konstruktivno (makar i ponjakoga da vkarvam shega, no nikogo ne obijdam), sega izvednaj gi govorish njakakvi... sory ama tova mai se nari4a lizemerie... mai ni xaresva da gledame kak drugite gi kritikuvat, no nas ne...
[smilie11] [smilie11] [smilie11]
p.s. mejdu drugoto kritikite mi sa na iz4ezvane, javno ne e na moda da se kritikuva!
Viva lakeini4estvoto i ...(njama da kazvam)[smilie23]

Автор: SKY   
Дата:   04-06-04 21:06

tova za golite kaki s mnogoto glasove e syvsem vqrno spored men[smilie24] eto samo edin krasnorechiv primer - https://photo-forum.net/i/11379&OFFSET=2&CATEGORY_ID=17&MONTH=03&YEAR=2004Frida

Дата:   05-06-04 14:12

Ма моля ти се аз бях убедена че и ти ще се разлаеш. Аз съм ти любимка, може ли да ме пропуснеш някъде. [cool]

Дата:   05-06-04 15:29

''разлаеш'', sto za ezik na 4ovek koito se zanimava s izkustvo???????[smilie11]
Frida, ima edna pogovorka, ''po drexite posrestat, po dumite izprastat'' Ti ne si mi ljubimka, njama i da badesh, stoto obvivkata se razminava sus sadarjanieto!!
Sorry!! Zna4i njakoi se opitva da napravi kritika i toi te lae bravo, pishete i samo 6-tizi na tova momi4e!!!!!
Kulturata na obstuvane e potanala v tinja v tozi forum, neznam dokade ste ja dokara... i tova vsi4ko se smjata za tvorzi![smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   05-06-04 16:56

Значи тези които се занимават с изкуство се изразяват любезно. Хахахахах! Толкова си наивен, че чак си ми мил. Хахахахах!

Дата:   05-06-04 17:01

Frida, ti mai mojesh da razli4avash samo 4erno i bjalo! i mai ne pravish razlika mejdu prostashko i neljubezno!! a 4e sam naiven e jasno, mai trjabvashe da te ignoriram i3zjalo, i pak te savetvam, pro4eti po-gornata pogovorka i se ZAMISLI v/u neja...[smilie11]

Автор: matasel   
Дата:   05-06-04 17:15

Добро сравнение, Frida за злодея във филма и poly_the_girl! Но явно колкото и да отричат на думи, тя (той, както някои твърдят) е развълнувала доста хора, независимо, че повечето заявяват, че не им пука и че не и´ обръщат внимание. НО май и´ обръщат, щом толково се изписа за нея.
А иначе и аз съм кандидат за осиновяване - според много от изявените клубари съм луд, избягал от лудницата, или евентуално не успял да избяга, но успял да докопа компютъра на главния лекар, за да гледа шедьоврите във фото-форума и да чете аналитичните изказвания на Бончо, Жорко и разбира се най-вече на Младежа - е, не може без младеж, нали. Така че по всичко личи, че отговарям на твоите изисквания![beer][beer][beer][beer][beer][beer][beer][beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна