Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос към Бони и не само...?!
Автор: naturehunt   
Дата:   28-09-05 22:16

И така като щастлив собственик на FZ5 реших да се ъпгрейдна! Разбира се отново но FZ вълна(DSLR+обективи си направих сметката, че ще ми е твърде скъпо):( Логично изборът е FZ30. Но от прочетеното ревю в Dpreview изводът е че по скоро голямото развитие спрямо FZ20 е по отношение на ергономиката и функционалността. Обаче по отношение на качеството и шума прогресът е или твърде малък или никакъв...?! Последното все пак ме интересува повече от външният вид! Твърде рано го задавам въпроса но ако някой е щтракал с 30-ката и в същото време има опит с 5-цата или 20-ката нека си каже мнението относно нивата на шума и доколко са оползотворени тези впечатляващи 8мп. И в крайна сметка за около 250лв. повече заслужава ли си спрямо FZ20???

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос към Бони и не само...?!
Автор: boni   
Дата:   28-09-05 22:30

Все още не съм го пробвал,но мога да кажа,че за мен най-голямото предимство е РОУ формата
Важен е и въртящия се дисплей,както и високата резолюция,която според ревюто на Фил е по-висока от всички досега познати 8мп апарати с вградена оптика.
Като го пробвам ще покажа кадри и ще видим тогава как е.

Re: Въпрос към Бони и не само...?!
Автор: boni   
Дата:   28-09-05 22:32

От FZ5 щом веднъж си го купил,моето мнение е да не се ъпгрейдваш към нищо друго освен към ДСЛР,само ще изгубиш пари от препродажби.
Ако тепърва ще купуваш за пръв път,може да обмисляш,но щом имаш вече FZ5,снимай си с него,докато не решиш да минаваш към ДСЛР:)

първа  назад  1     всички  напред  последна