Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kakvo stava?!
Автор: deleted   
Дата:   14-11-03 21:59

Za purvi put reshih da ne zatvariam stranitzata, a da izliaza prez "izhod" i sega na miastoto na nick-a mi e izpisano "deleted" i nemoga da se logna nanovo. Na vsichkoto otgore mi izliza tova suobshtenie, kato otivam na zaglavnata stranitza:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 476

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 477

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 478

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 479

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 480

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 481

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 482

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 483

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 484

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 485

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 486

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 487

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 488

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 489

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 490

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 491

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 492

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 19 in /home/www/inc/model.php on line 493

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/inc/model.php:476) in /home/www/inc/config.php on line 190

Отговори на това съобщение
 Re: Kakvo stava?!
Автор: sas   
Дата:   15-11-03 00:16

Mnoooooogoq leta, mnoooooogoq leta, mnooooooogooooooo mnooooogoooooooe leeeeeetaaaaaa.

I koj si ti be pich?
Tova deleted kato si go vidql pone koj user si bil predi tova?
Ajde chakame tuka da obqsnish kak ne moje da se lognesh?

"Imashe li petko glava ili nqmashe?"
Znachi ti nqmash vyzmojnost da se logvash a pishesh vyv foruma???

Koj si ti izobshto?

Tu du ruru, tudu, tudururu ruruuuuuu, rururu. turururu rururu turururuu tudururu. ( Tuj Pinko go znae naj-dobre ) [smilie7] [smilie7] [smilie7]

P.S. A tezi mysql warningi e normalno da si gi vidql pri dadeni obstoqtelstva.

Дата:   15-11-03 01:23

Abe ne se buzikam, suvsem seriozno neznam kakvo stava. Predi biah Blixa, no sled gorespomenatata operatzia izvednuj se ozovah s drugo ime i neznam kak da se oturva ot nego. Sega reshih pak da vliaza i da vidia dali survura ne me e zabravil i da si se logna kato horata - ama ne! [smilie10]

Автор: sas   
Дата:   15-11-03 11:29

Shte proverq kakvo e stanalo sys stariq ti username

Дата:   15-11-03 14:40

OK, mersi - shte chakam.
A kato vliazoh v redaktirane na profila (beshe mi liubopitno kakvo ima tam i dali ne sa starite mi danni) okaza se, che vsichki poleta sa prazni...

Дата:   15-11-03 19:59

Ooooooooh, vse taka niama promiana...
[smilie11] [smilie22] [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна