Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Впечатления от изложбата!
Автор: J0R0   
Дата:   12-11-03 22:05

Според мен стана СУПЕР!
Не знам останалите какво мислят - нека всеки да си каже в тая тема какви са му впечатленията. Пък аз ще пусна малко снимки.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/midu3271.JPG
https://photo-forum.net/sitepics/izlojba1.jpg

Станимир Въгленов от в-к "24 часа" нарече клуба ни пример за зараждащото се гражданско общество.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/zrua6466.JPG
https://photo-forum.net/sitepics/izlojba2.jpg

Миролюба Бенатова от БТВ също хареса изложбата...

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/jbwt7459.JPG
https://photo-forum.net/sitepics/izlojba3.jpg

Галя Щърбева от НТВ поздравява фотографите за ентусиазма им.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/fihd0103.JPG
https://photo-forum.net/sitepics/izlojba4.jpg

Валерия Велева от в-к "Труд" изрази възхишението си от високия професионализъм и добрата организация.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/nrkr6368.JPG
https://photo-forum.net/sitepics/izlojba5.jpg

Един от малкото културни коктейли, на които хората не се блъскаха пред масата с напитките... Имаше за всички.

[beer]

Публикацията е редактирана (12-11-03 22:08)

Отговори на това съобщение
 Re: Впечатления от изложбата!
Автор: Стефан   
Дата:   12-11-03 22:56

Да и според мен беше супер - браво на Жоро, на Бони и въобще на организаторите, всичко беше на ниво [smile]. Пуснах и аз снимка в албума:
https://photo-forum.net/i/4202&ORDER=date

Ама сега Жоро ме подсети че и тук могат да се пускат, във форума [smile]
[beer]

Автор: boni   
Дата:   12-11-03 23:43

Благодарим на всички клубари за подкрепата !
Без всички вас и без чудесните ви снимки нямаше да има изложба!
Специални благодарности на Emmmo,ZAR,Ira,Momo,blenda2,Pinko ,които жертваха времето си през днешния ден , за да ни помогнат .[beer]

Автор: Tateos   
Дата:   13-11-03 01:05

Тази вечер бях приятно изненадан от присъстващите на откриването. Имаше хора които не бяха участници а бяха само за да видят откриването и изложбата. Особено ме зарадваха реакции на възхищение пред някои снимки. Не ми беше удобно да застана пред някоя от моите и скришно да наблюдавам и слухтя за реакции, но така ми се искаше ... :о)
Между тях имаше хора които се палеха от изложбата, която явно им действаше провокиращо, мотивиращо и запалващо.
Много малко думи се казаха за организаторите и осъществителите на тази изложба и най вече на този сайт. Радвам се че резултатите и класиранията свършиха за да мога да си изразя мнение без да бъде изтълкувано погрешно.
Искам от името на всички да благодаря на Joro, Boni и Sas за това че са инвестирали ежедневно труд, умение, старание, търпение и воля за осъществяването и развитието на този сайт. Живота на много хора се е променил поради вас приятели. Толкова много хора публикуват и толкова много разглеждат вашия сайт. Благодарим ви и ви желаем много и щедри спонсори макар и да знаем че това което правите е от любов към фотографията.
Успех!
[smilie24]

Автор: Mick   
Дата:   13-11-03 02:52

...Razbira se 4e stana edna mnogo dobra izlojba ,tq se poluchi taka kakto si e predstavqh az/i ne samo /...
Dobri fotografii koito si struvashe da se vidqt na paper..organizaciq na nivo/blagodarnosti/....i nai-ve4e sreshti s priqteli, kolegi i pro4ie fotozapalqnkovzi...
Taka 4e,koito ne e bil na otkrivaneto, da poburza do nedelq... ima kakvo da se vidi..
[beer] pozdravleniq za vsi4ki uchastnici v izlojbata /v tova chislo i nagradenite ;)/
...
ami tova e - jelanieto da fotografirame ni 'dokara' do tozi sait...i to samo po sebe si e nai-vajnoto...
da se 'zalavqme' za camerite...che ei sga shte stane vreme za sledvashtata izlojba
[smilie3]

да нахраним журналистите....
Автор: nikonf100   
Дата:   13-11-03 09:14

...пък те винаги ще има какво да кажат
хубава изложба на прилично място но защо имам чувство че на откриването бяха събрани почти само авторите на изложбата
хората ми се видяха твърде малко за събитие от такъв мащаб
като гаден шпионин нададох ухо и упорито се носеше коментара "да нахраним журналистите..."
жоро жоро а и ти така си представил репортажа все едно те са се скъсали да седят на опашка пред микрофона за да кажат по една добра дума
нямам думи това за мен (а и според дочути мнения в залата) не бе добра реклама за обикновените участници макар да бе добър ПР ход с цел рекламиране на сайта
поздравявам победителите и всички участници специални поздрави на сас бони и жоро за къртовската работа и изказвам своето голямо разочарование от начина за привличане на журналисти...
между другото дори на моята изложба имаше 2 екипа от ТВ както и на предишната клубна изложба а тук не видях нито един....

Автор: r_popov   
Дата:   13-11-03 09:36

Искам да изкажа голяма БЛАГОДАРНОСТ на Жоро, Бони и Сашо /САС/ за организацията на сайта и изложбата. Според мен всичко беше на ниво - като се започне от рамкирането, рамките, осветлението, откриването и връчването на наградите и се завърши с коктейла. БРАВО. Останах много приятно изненадан от допълнителните награди, които бяха пазени в тайна до момента на раздаването. Трябва да се отчете факта и че без такива сериозни спонсори като SAMSUNG и PANASONIC нямаше да се получи толкова добре.
Благодаря също така и на клубарите /няма да ги изреждам, те си знаят/ които вчера отделиха време и помогнаха при подреждането на снимките.
Ами това е. Сега да запрятаме ръкави и да подхващане новия конкурс.
Успех на всички.

Автор: diana   
Дата:   13-11-03 09:46

Radwam se, che e bilo strahotno i sajalyawam, che kakto i mnogo drugi ne uspyah da pristastwam na izlojbata. Nadyawam se, che nyama da ni spestite nito edna snimka [smilie25] !

[beer]

Автор: peter   
Дата:   13-11-03 10:20

Здравейте,
малко ме е срам да си призная, но аз научих за вашия форум в деня преди изложбата и бях много приятно изненадан, както от някои от снимките, така и от очевидния ентусиазъм на организаторите и участниците. Надявам се да ме приемете като един от вас. За целта съм качил една снимка, но в най-скоро време ще кача още.

Автор: TheMadMan   
Дата:   13-11-03 10:47

BRAVO !
Strahotna izlozba s chudni snimki :)
az lichno slabi i posredstveni neshta ne vidiah (izkluchvam moeto, uchastie).

Mnogo dobre organizirano, bez prekusvania, kratko i stegnato :)

Dobre obosnovano i prefesionalno mnenie izkaza dotzent Abadjiev. Az lichno mnogo haresah tova, koeto toi kaza:)

Boni, Joro, Sas pozelavam i na Vas i na nas oshte takiva izlozbi, s oshte poveche photographii, oshte po golyama publichnost.

Bravo na sponsorite Panasonic i Samsung za predostavenite nagradi. Bravo na tyah za tova, che podkrepyat KULTURATA v Bulgaria, koooolkoto i dosta da trubyat i hlenchat, che e trudno. Trudnostite sa, za da se preodolyavat i da podsilvat kachestvata.

Kakto az znam tova e purvata izlozba na photo-forum.net i kato takava otkrivaneto i beshe mnogo dobre organizirano vupreki spomenatite po-gore slabosti ot nekoi hora :)
Da, sigurno e imalo nekoi propuski, no te sa veche naucheni i shte se preodoleyat.

Vaznoto zam men, a i za drugi predpolagam e entusiazma, zelanieto, vduhnovenieto na organizatorite na izlozabata. Te ne sa profesionalisti po PR i organizirane na subitia i izlozbi i vupreki tova beshe chudno.

Kakto nekoi po-gore kaza i kokteila behe kulturen, a ne da se turchi da se buta za edno free pitie ili hapka.

Otonovo chestito na nagradenite, a te ne byaha i sluchaino izbrani. Vsichki raboti se otlichavaha s originalnost, individualnost, stil, nasrtoenia, podhod za izrazyavane i t.n. :)

Na dobur chas na vsichki, koito imame otnoshenie kum photographiata.

Автор: elva209   
Дата:   13-11-03 12:22

Браво, Жоро, Бони и Сас!!! Колкото и похвали и суперлативи да се кажат, пак ще бъдат малко! Възхищавам се на ентусиазма, с който без да щадите сили и енергия, организирахте всичко това, превръщайки го в истински празник на красотата и естетиката! Браво!!! Изобщо е феноменален целият почин за създаване на PHOTO-FORUM - отворени! И макар, че аз нямам какво да покажа там, това не ми пречи всяка сутрин, включвайки компютъра, първото, което правя е да "тичам" там, за да видя късчета истинска красота!!!

Nikoncho !
Дата:   13-11-03 12:26

Ne si prav .
1.Tova za nahranvaneto na jurnalistite beshe mnogo goliama glupost deto go kaza.
Nagradite na jurnalistite sa si godishnite nagradi na Panasonic za jurnalsiti.Az ubedih panasonic da gi dadat nanashata izlojba za da si napravim reklama.Inache shtiaha da gi dadat na niakoe drugo sybitie.
2.Tova che e niamalo Tv ama hich ne e vajno.
1-2 minuti klip nikoi niama da go vidi ,no desetkite statii shte gi prochetat mnogo hora.
3. Naj-vajnoto e che taia izlojba shte ia vidiat hiliadi hora v NDK. Samo vchera dokato ia rediahme minaha destki i razglejdaha.
4.Mnogo vajno kato ti doidat dva tv ekipa v niakoe bistro kydeto osven ti i priatelite ti nikoi niama da vidi izlojbata i da chue za tebe.
S celia tozi PR,koito pravim si osiguriavame oshte izlojbi na takiva mesta ,mestana koito da gi vidiat stotici i hiliadi hora.
V noshten trud veche izleze pyrvata statia po sluchaia....Ochakvaite oshte v drugi vestnici i spisania.
5.Imashe si dosta hora snoshto VYPREKI che se otkrivashe oshte edna izlojba snoshti...

I oshte za Nikoncho
Дата:   13-11-03 12:27

Ako iskash mi se obadi da si pogovorim kak s ne mnogo pari se pravi goliam PR.

Re: I oshte za Nikoncho
Дата:   13-11-03 12:55

бони аз ти казвам дочути мнения вчера от залата докато течеше мероприятието мисля че до сега не съм правил нещо срещу сайта или вас за да смятате че го казвам от някаква злоба
аз бях доста назад и около мен се чуваха доста коментари особенно за двама конкретни членове на този клуб които няма тук да назова и които не бяха много приятни
питахте за мения и ето аз ги казах
жоро вече си изказа своето на лична поща сега чух и бони остава да чуя и сас
изказал съм се нагативно ами не очаквайте винаги цветя и рози
аз нямам нищо против организацията изложбата и повярвай ми знам колко трудно се прави от личен опит
евала за труда и старанието но това на панасоник за мен бе фал ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ надявам се тук имам е свобода на мнението

Дата:   13-11-03 13:18

Не разбирам защо да е фал това на Панасоник???
Те щяха да си ги дадат тези награди на някое друго събитие ,защо не на нашето?? Не те разбирам...
Иначе и аз знам че не всичко е цветя и рози ,но наистина обясни ми защо мислиш че съчетаването на две събития е фал???

Малко уточнение:
Дата:   13-11-03 13:27

Към The Mad Man - това не е първата изложба на Фото Форум.
Четвъртата е.
И втората, която аз организирам. Но като оставим този факт настрана, не може все пак да се пренебрегнат досегашните публични изяви на: Boni, Boreto, Emil, Markishki, Nikon F 100, Zar, Mick, Emmmo, Rosen Popov, Sas..., които вземаха участие и в предните изложби.

Радвам се, че много от клубарите дойдоха и помагаха, въпреки че не бяха участници и конкретно ангажирани с изложбата. Това са: Pinko, Mariana, Ira, Asahi, Laf+Maria, Magnet, Nikon F2, ... ако съм пропуснал някого, нека да ме извини.
На практика това са (с много малки изключения) хората, които до този момент са олицетворявали клуба.

Радвам се също, че много от участниците, които до този момент се от отдавна се изявяваха в клуба се престрашиха и се включиха в това събитие със снимки на хартия.

Хайде[beer] , пък следващата да е още по-добра!

Дата:   13-11-03 13:57

хайде довечера да го обсъдим [beer]

Дата:   13-11-03 16:06

Който не е видял - вече има всички снимки от изложбата събрани в отделна страничка - в нея се влиза от линк от раздела "за нас". Те ще се пазят в архива на Фото Форум, независимо какво ще стане със снимките в галериите.
Пак там са и някои статии за нас в пресата.
В раздела новини има снимка на част от авторите. Много ме е яд защото трябваще да се съберем всички участници и да се снимаме, ама се сетихме късно, когато доста от хората си бяха тръгнали.

Re: JORO
Автор: machine_head   
Дата:   13-11-03 16:35

Какво трябва да направим, че да дойде след това изложбата във В.Търново?

ако искаш пиши ми на майла.

Автор: Brummaker   
Дата:   13-11-03 16:43

[smilie24]
Браво наистина ! На организаторите/а всички знаем кои са те/ ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ,спечели фотографията!![beer]

Дата:   13-11-03 16:48

Трябва в Търново да осигурите място, където да бъде показана. Ако това стане ще е много хубаво. Предполагам, че е възможно да се уреди с някоя галерия.
Ако успеете да го организирате аз ще ви пратя или ще ви докарам снимките - те се събират в 6 кашона - един багажник на лека кола са.

Автор: machine_head   
Дата:   13-11-03 17:03

ok. Имаме добри изложбени зали, ще видим дали можем да уредим нещо.

Автор: snooper   
Дата:   13-11-03 22:42

Joro, samo opravi na stranicata s izlojbata tova "Доц. Петър Абаджиев открива събътието" ...

Inache za ilojbata- Bravo za dobrata organizacia, sujaliavam che ne prisustvah - inache ochakvah po-silni fotografii, pokrai vsichko koeto se izgovori mai ima dosta pulnej i moje bi i az vlizam v nego - a moje puk i moia vkus da e sburkan...
She pia po edna za vseki ot uchastnicite [smilie5] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   13-11-03 23:59

Изложбата е хубава, снимките до една в хубави рамки, доста фотографи и ценители присъстваха и от различни краища на България, даже в началото беше трудно да се разгледат снимките от множеството хора. После имаше коктеил, запознахме се на живо доста фотографи и пообменихме впечатления и идеи. Всички бяха приятни, възпитани и интелигентни.
Това, че снимките не бяха по реитинг е добре, всеки фотограф имаше възможност да участва, щом е изявил желанието си, дори снимката му да не е класирана много напред. Изложбата е обща, пък и реитингите и без това не ни бяха много обективни, а това е и политиката на сайта за първата изложба.
Следва ретроизложбата, която сигурно ще е интересна, щом организаторите имат сили и възможности и желание да я направят, но нещо маи апатия е обхванала участниците, явно всеки си е направил извода, че ще класира добре добра снимка, ако я пусне преди края [smilie3] или пък си е набелязал идея, и работи върху нея. Даваите снимки колеги, да става по-интересно и като се логне човек, да има какво да види.

Автор: niro   
Дата:   14-11-03 09:43

Браво за изложбата!
Очакваме и повече реп. снимки за нас - неприсъствалите. [smilie8]
Никона е прав да цитира мнения, но нали все пак има и някакво начало - това е важното! [smilie19] [beer] [smilie19]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна