Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фотокулт - национални предатели или щатски подлоги
Автор: Императорът.   
Дата:   17-09-05 19:26

Бях си пуснал във другият фотосайт тая снимчичка https://photo-forum.net/i/187964&USER_ID=12362 НО ТИЯ СРЪПСКИ ПОРОВЕ МИ Я ИЗТРИХА?
Просто тъй, без обяснение... страх ги е да не дойдат Агентите от ЦРУ да им напъхат пищови в изходящите отверстия ли, просто се подмазват на новият Голям брат ли, що ли...
Натъжих се много - човекът не може да е патриотин веч...[smilie11] [smilie11] [smilie11]
Сръпски негодници и предатели такива...[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
 Re: Фотокулт - национални предатели или щатски подлоги
Автор: behemoth   
Дата:   17-09-05 19:28

[smilie18] ей са ще ти я тръкнат и от тука не са я видели [smilie18]
Автор: zoomaniak   
Дата:   17-09-05 19:30

Защо да му я трият !!!!!!!!!!!!! Кефи ме а и не нарушава правилата - а култа и мене не ме кефи макар че там пускам снимки - ама нещо на админско ниво намирисват[smilie19] [smilie19] [smilie19]
Дата:   17-09-05 19:30

https://photo-forum.net/i/187964&USER_ID=12362 - тая снимчичка...[cool]
Автор: Sidewinder   
Дата:   17-09-05 19:32

Като отидох на посочения линк, и се замислих: трудно ли да се забрани възможността за коментари от анонимни потребители?
Дата:   17-09-05 19:33

Забранява си ги самият автор от редактирай профила си там се цъка на едно място феновеееееееее и вече анонимките лапат обектива[smilie19] [smilie19] [smilie19] макар че аз го бях забранил за моя профил после го пуснах и веднага изцепки [smilie5]
Дата:   17-09-05 19:34

Бе дреме ми мене от некви анонимковци...[smilie19]
Автор: nutty   
Дата:   17-09-05 19:42

Ами да, пък и поне си сигурен, че са искрени, нищо, че не им стиска да си кажат кои са. И аз не ги ограничавам, нека си кажат мнението. Що се отнася до култа...ами на мен винаги си ми е намирисвал, затова и не се регистрирах там [beer]
Автор: gorbi   
Дата:   17-09-05 20:06

хахахх ... мозъкоядците не прощават ей...... пазете се от вируси...... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: den_den   
Дата:   17-09-05 20:18

Нещо не схванах въодушевлението ти...от шедьовъра, дето си сътворил или от липсата на реакция на аудиториума[smilie25] А...и земи научи матерния си език, нали си "патриотин"[smilie18]
Дата:   17-09-05 20:20

Ден - възмутен е от култа то си пише [smilie9] не за пръв път трият снимки - аз иам 2 изтрити там - втората щото бяха ме снимал как надигам чашка и с тва поздравявах хората с наздраве един вид [smilie9] [smilie5]
Дата:   17-09-05 20:22

Ми все пак това са сайтове за художествена фотография ...За наздравиците си има други сайтове. Така поне мисля аз, админите да кажат по- подробно.

Публикацията е редактирана (17-09-05 20:24)
Дата:   17-09-05 20:26

Ден.......аз ще си трая [smilie23]
Автор: ecobo   
Дата:   17-09-05 20:38

Култа отдавна не върви на добро! Сега вече това се доказа по недвусмислен начин.
Имам констуктивно предложение:
Всеки, който има акаунт в Култа, да си изтрие всичките снимки. Аз ей-сегинга ще я свърша тая работа.[smilie18]
Дата:   17-09-05 20:44

Дотук бях с Култа!
снимки - 0
рейтинг - 0
Автор: Marillion   
Дата:   17-09-05 20:49

Съжалявам, но тази тема не е за тук. Отивай да ревеш в култа. Все едно аз да вляза в Техномаркет и да почна да плюя Технополис, че са гадни, комерсиални и себични копелета. BTW Императоре - съжалявам, ама "снимката" ти е пълна боза. Проблема ти е, че гледаш на снимките като на картини - статични, без дълбочнина. Фотоапарата дава много по-големи възможности от това да снимаш монети и банкноти.

Утре като ти изтрият снимка от тука ще отидеш ли във култа да ревеш, че Фото-форум са "национални предатели или щатски подлоги", защото не разбират какво имаш в предвид със странните си идеи?

Чудя се как не си добавил към определенията си, че са мръсни евреи... [smilie5] [smilie5] [smilie5]
е.. можеш да се поправиш естествено!
Дата:   17-09-05 20:51

И аз бях до тук [smilie19] писна ми от него.
Дата:   17-09-05 20:55

Marillion, не става въпрос за това дали снимката има някакви художествено-естетически качества. Става въпрос, че му трият на човека снимката, щото се изказал про-български. Ами срамно е такова нещо да се случва в България. Политиците ни вече няколко години ближат задниците на американците, ама те политиците са за това[smilie18] Аз пък искам да сме в Евро-съюза, а не в измислените "миротворчески" структури на САЩ.
Автор: explorer   
Дата:   17-09-05 20:59

Става въпрос, че му трият на човека снимката, щото се изказал про-български

Ти как реши, че това е причината?
Автор: anastassiu   
Дата:   17-09-05 21:02

Marillion е напълно прав. Мен обаче ме домързя да напиша толкоз нещо по въпроса.

ecobo, без никакви лоши чувства и наистина без да се заяждам, моля да ми обясниш какво е пробългарското в тоя абсурден коментар.
Дата:   17-09-05 21:02

Бас ловим, че е тва. На мене ми изтриха просто щото имах пред устата чашка с домашна ракия. Тука що не ми я изтриха. А с Наздравицата поздравих френдовете си и доста се отзоваха като коментари. Тука па ми изтриха един козец [smilie5] [smilie5] ама неревем за тва. [smilie5] [smilie5] Ама и снимки неам вече там - дреме ми[smilie19]
Автор: Marillion   
Дата:   17-09-05 21:06

ecobo, не става въпрос за това. Не искам да защитавам култа, не съм им фен и аз.. обаче не е нормално да влизаш в друг форум и да плюеш. Утре ако стане нещо тук? Ще отиде в павилиона да плюе...

бтв... те и Атака се изказваха така... и сега легнаха! Големите националисти - аман от такива. Човек е националист с това, което прави за държавата си - не с приказките си!

Пък за Императорът. - не знам ама се изживява нещо като творец. Имаше един художник Бинчев, дето го даваха по едно време по телевизията (леко странен). Мисля, че двамата ще са си супер комбинка.
Дата:   17-09-05 21:20

Баси тъпата тема се разви от някакво недоразумение. Мисля, че сайтовете като Култа И ФФ са за показване и коментиране на снимки с претенции за някаква художественост. Според мен са направили услуга на Императора да му я свалят, нищо , че той яко й се кефи. Както и разни кръчмарски снимки--мисля, че е въпрос и на себеуважение все пак какво ще качваш в профила си. Зоо, понеже виждам, че скачаш да те успокоя, че нямам лично отношение--нещо повече: поздравих те за труда да пишеш уроци по фотошоп[beer]
Дата:   17-09-05 21:25

Ден ден аз просто коментирам темата - към никой лично не настъпвам. Ама тука и във култа по профилите на авторите е фраш с нехудожествени снимки.....не си прав за тва. Мога спокойно да си кача сетерката ми как ми ближе краката и никой да няма против. И тука и там би трябвало да е така но там не е - видят ли те БУУММ. А за тва че няма да я кача в избрано няма.

Няма лични отношения просто си коментираме
Автор: mitaka   
Дата:   17-09-05 21:58

Цитирам част от:Права и задължения на посетителите и регистрираните членове на "Фото Култ"

Права и задължения на посетителите и регистрираните членове на "Фото Култ":

...10.Да публикувате снимки, нарушаващи добрия вид на клуба със своя кич и липса на каквато и да е естетическа стойност.

11.Да публикувате снимки за спомен от личен характер без никаква техническа и художествена стойност.

Снимки неотговарящи на изброените правила ще бъдат отстранявани без предупреждение....

Ако на някой не му изнася нека сам се досети какво да прави ,а не да плаче като вдовица за ......!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена